Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Ski

Date:
24.02.2020
Distance:
33.8km

Map    

Hodelykttur til Prestkjerringa med Johannes

Date:
23.02.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
24.0km

Etter at helgegjestene var dratt hjem etter middag, bestemte Johannes og jeg oss for en kveldstur fra Astridbekken. Helt skyfri himmel da vi startet fra Astridbekken, men det ble ganske fort mørkt, men da jeg stort sett lå bak Johannes, ble det ikke til at jeg tente lykta før på Prestkjerringa. En fin kveldstur, men med mye gjenblåste løyper.

Map    

Aktivitet

Date:
23.02.2020
Distance:
1.4km

Map    

Ski

Date:
22.02.2020
Distance:
8.8km

Map    

Strålende skitur på Vestfjellet

Date:
19.02.2020
Characteristic:
Ski trip
Distance:
35.1km

Map    

Ski

Date:
18.02.2020
Distance:
18.8km

Map    

Ski

Date:
17.02.2020
Distance:
9.6km

Map    

Skitur om Kittilbu, Kjettberget og Prestkjerringa

Date:
15.02.2020
Characteristic:
Ski trip
Distance:
36.4km

Kjørte med Sigrid til Værskei. Startet med en tur til Værskeitoppen, før jeg gikk Kittilburunden til Blesteren, med avstikker til Kittilbua. Oppe bakkene fra Blesteren gikk jeg først oppom sørvestre Roshaugen, og dernest Kjettberget via Blesterråkvarden. Fra Kjettberget til Prestkjerringa var jeg oppom nordre Gaustumseterfjellet.Skrev i toppboka på Prestkjerringa før jeg gikk om Myssmørhelje og Gammelhans. Nede igjen på Nysetra ringte Sigrid, avtalte med henne at jeg gikk om Hærfjellet og ned til Astridbekken. Fin sol, overskyet etterhvert.

Map    

Årets første til Kjettberget og runden

Date:
14.02.2020
Characteristic:
Ski trip
Distance:
27.8km

Vinterferien nærmer seg, og med det blir det kjørt mer løyper fra Værskei. Ikke løype fra Astridbekken i dag, litt dårlig samvittighet for å parkere i vegkanten på Værskei, men når jeg har betalt årsavgift på Astridbekken får det holde. Gikk til Værskeitoppen før jeg tok Kjettbergløypa til Kjettbergkrysset, med kort avstikker til søre Roshaugen. Gikk deretter til sørvestre Roshaugen før jeg gikk over Blesterråkvarden og over toppunktene på Torpevassfjellet til Kjettberget. Dette var ifølge Peakbook min tur nummer 100 på Kjettberget, men har nok værtm der adskillig flere ganger. Fra Kjettberget tilbake til skiløypa, og i beltekjøretøy løype til Mjogsjøosen. Herfra var det et enslig skispor til der scooterløypa kommer fra Gaustumsetra. På veg opp til Prestkjerringa >>>

Map    

En fin dag på Kinnkjølen

Date:
13.02.2020
Characteristic:
Ski trip
Distance:
28.3km

Augga Løypelag reklamerte med at løypene var scooterkjørt, så da ble det til at jeg kjørte over på solsiden, og i dag kjørte jeg helt opp til Tittut slott, mye fordi Sletteveien er håpløs med ski etter hester. Været var bedre enn løypene i dag. Løypene var for løse, tråkket gjennom, særlig der noen hadde gått før meg, og stavtakene var under enhver kritikk. Dessuten var løypene gjenblåst over de større myrene, likevel ble det en fin tur i finværet. Gikk absolutt alt av løyper, bortsett fra at det nok var kjørt med sporsetter nedover mot Tøftumsbakken fra Slette. Litt problematisk i utforkjøringene med bare et scooterspor, men ned Slettejordet var det greit å kjøre utenom sporet.

Map