Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur fra Astridbekken

Date:
31.12.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
22.9km

Skitur på nyttårsaften med Kristine og HansThorvald. Min første tur fra Astridbekken i jula. Gikk rett opp på Hærfjellet, hvor kusine Berit ankom like etter oss, gikk deretter sammen med henne til Nysetra og videre til Værskei. Mellom Nysetra og Værskei ble vi nådd igjen av Arvid Berntsen, som også fulgte oss om Hytterunden til Værskei. På Værskei sa vi takk for følget til Berit, og kort etter til Arvid som fulgte Runars maskinkjørte trasé ned til hyttefeltet. Vi tok deretter en ny tur om Nysetra, nå i et helt fantastisk lys, og til slutt om Værskei igjen, før vi tok Hytterunden og ned igjen til Astridbekken. På tide med mer snø, så det blir kjørt flere løyper.

Map    

Skitur fra Segalstad seter

Date:
30.12.2018
Distance:
30.8km

Skitur sammen med Kristine og Hans Thorvald. Kjørte til Skei og parkerte ved Segalstad seter. Gikk først om Sjøsetra, deretter Skeikampen -rundt løypa og om Kyrakampen. Flott tur, men litt kald vind på utsatte steder.

Map    

Skitur fra Skei

Date:
27.12.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
32.7km

Skitur sammen med Kristine, Hans Thorvald og Johannes. Parkerte ved tidligere Gausdal høyfjellshotell, og gikk om undergangen og fjellandsbyen, til løypekryss, lyslinja. Her skiltes vi, da Hansi og Kristine valgte å gå rett til Austlid, mens Johannes og jeg gikk lyslinja.Nådde igjen de ved Geitrobekksletta på Olstadrunden, og derfra gikk vi sammen. Etter Olstadrunden gikk vi Gammelseterrunden, og avsluttet med å gå om Trisnippsetra tilbake til Skei. En veldig fin skitur, med veldig flott lys etterhvert. For tredje dag på rad, så jeg ikke et kjent ansikt i løypene, men mye folk.

Map    

Skitur fra Segalstad seter

Date:
26.12.2018
Distance:
32.5km

Skitur 2.juledag med Hans Thorvald og Johannes. Kjørte til Skei og parkerte ved Segalstad seter. Gikk til Fagerhøy, hvor jeg og Hans Thorvald var oppom toppvarden. På tilbaketuren gikk vi om Fyksesetra.

Map    

Skitur 1.juledag fra Skei

Date:
25.12.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
30.1km

Tradisjonen tro, skitur 1.juledag, sammen med Hans Thorvald og Johannes. Kjørte til Skei og parkerte ved tidligere Gausdal høyfjellshotell. Gikk først lyslinja til Austlid, og om Kyrakampen, hvor vi faktisk hadde godt spor opp til toppunktet. Avsluttet med Skeikampen rundt-løypa.

Map    

Tur fra Birk skistadion

Date:
20.12.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
15.6km

Skitur fra Birk skistadion. Kjørte til Sigrid med juletre, og drakk kaffe hos henne, før jeg satt på med Sigrid opp til Skistadion. Gikk først om Kanthaugen, og deretter forbi Skurvbrua og et stykke innover mot Nordseter. Mobilen gikk tom for batteri, så distanse og GPS spor er feil.

Map    

Skitur til Klininggrautsteinen

Date:
18.12.2018
Characteristic:
Workout
Distance:
15.3km

Skitur hjemmefra mellom fjøsstellene.

Map    

Skitur på Skei

Date:
15.12.2018
Characteristic:
Workout
Distance:
26.1km

Skitur på Skei med Johannes. Gikk Sjøseterrunden, hvor det var litt lite snø, og videre Skeikampen rundt, samt om Austlid.

Map    

Tur til Klininggrautsteinen

Date:
11.12.2018
Characteristic:
Workout
Distance:
15.7km

Treningstur mellom fjøsstellene hjemmefra. Gikk om Voldasetra til Klininggrautsteinen,oppom Klininggrautsteinhaugen, og om Storsetra på hjemturen.

Map    

Sesongens første skitur fra Skei

Date:
09.12.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
22.6km

Sesongens første skitur fra Skei. Parkerte i Fjellandsbyen, og gikk til Austlid og Kyrakampløypa. Brøytet meg opp på Kyrakampen. Traff Inge og Ole Amund ved innkjøring til Tøftumssetra, og snudde og gikk sammen med dem tilbake til Austlid, og derfra alene tilbake til utgangspunktet.

Map