Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Treningstur hjemmefra

Date:
29.06.2018
Characteristic:
Workout
Distance:
23.3km

Treningstur hjemmefra idag. Så på en turrapport fra 2015 at jeg hadde brukt 2.04 til Prestkjerringa, og hadde håp om komme under dette. Trodde jeg lå godt an,da jeg passerte Djupåa på 45 minutter, og gjerdet ved Ringasetra på 1,18, samt Gammelhans på 1.48, men det ble 2.05. Litt skuffet, men som Arne Brandslien sa på tur til Stålan tidligere i sommer, " Vi kunne gått fortere enn vi jogger Per Ole"". Var dyktig sliten på vei tilbake, hadde tenkt avstikkere, men tok raskeste vei. Til slutt om Storseterhøgda og Stormyra, hvor jeg ikke så en moltekart, og en kosestund med ungdyrene på Storsetra.

Map    

En hyggelig dag i Valdres

Date:
27.06.2018
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
3.9km

Etter fjøsstell og tannlegetime på Lillehammer var Margrethe og jeg framme i Skaveldbygda til lunsj klokken 12. Etter et deilig måltid med sjørøye og tilbehør, gikk Simen, Anne Grete og jeg en rask rundtur om Kvitmøsaknatten. Etter fotturen dro Simen og jeg for å bade i Strondafjorden, på det sedvanlige sted på baksiden av øya, ved det gamle stupebrettet. Herlig med en kald avrivning i varmen. Oppe igjen hos Marit og Helge ble det kaffe, sjokolade, is og jordbær, før vi måtte returnere til Gausdal og fjøsstell. En meget hyggelig dag i hyggelig selskap.

Map    

Snuen

Date:
24.06.2018
Characteristic:
Workout
Distance:
6.8km

Etter topptrimturen til Skjervungfjellet, ble det tid til en liten tur til, og det mest nærliggende turmålet da var Snuen. Kjørte derfor tilbake til Oppsjøhytta,og parkerte ved Rokvamseterveien parkeringslomme. Jogget sakte inn til Rokvamsetra, og gikk raskt over Snuens fortopp, og opp på Snuen. Samme vei tilbake. Jogget på veien nå også. Relativt fornøyd med jogginga.

Map    

Topptrim Skjervungfjellet

Date:
24.06.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.8km

Topptrimtur mellom fjøsstellene i dag. Parkerte ved Spåtind vinterparkering, og gikk opp på Skjervungfjellet, hvor jeg stemplet topptrimkortet og skrev i toppboka. På vei ned igjen tok jeg av fra det gode råket, og gikk i retning Olaputten. Hadde sett at det lå tre toppunkter ved dette lille vannet, og ca en kilometer før jeg parkerte bilen, hadde jeg sett et skilt merket Olaputten gapahuk. Gikk i mye våt myr, med fortsatt molteblomstring, for å komme på disse ubetydelige toppunktene. På vei tilbake fra Middagstippen, gikk jeg om Olaputten gapahuk, og trodde jeg skulle finne råk tilbake. Gikk en stund på noe som kunne ligne å ha vært råk, men det var umulig å følge, så det ble å gå i terrenget, mest myr, uten antydning til råk.Fint turvær.

Map    

Topptrim Bånseterkampen

Date:
16.06.2018
Characteristic:
Workout
Distance:
19.4km

Kjørte med Sigrid til Skei, og gikk av ved Torsdalsbommen. Gikk raskt opp på Skeikampen, og videre over nordre Skeikampen og de tre Avlundskampenetil Prestkampen. Herfra over nordre Prestkampen og vestre og midtre Bånseterkampen til Østre Bånseterkampen. Denne er med på årets topptrim, så det ble stempling av topptrimkort og signering i toppbok. Tilbake forbi midtre Bånseterkampen og ned skaret ved den, til Gammeldalssetra. Videre på veien forbi Torsdalen, Torsdalen sikteskive, og Torsdalsbommen og et stykke ned Sør-Skeivegen før jeg ble plukket opp av Sigrid. En fin tur, delvis overskyet, og en litt kald vind. Prøvde å jogge en del.

Map    

Tur fra Nysetra

Date:
13.06.2018
Characteristic:
Workout
Distance:
11.5km

Kjørte til Nysetra etterkveldsstellet i fjøset, og parkerte på Ringastylen. Jogget/gikk til Prestkjerringa, på vei tilbake, korte avstikkere til Rævskorotjønnhaugen og Nordvest for Gammelhans. Var bortom Ginahytta og satte i grindene. Fin kveld, men sommervarmen er borte, rundt 10 grader, ingen insekter.

Map    

Med saltstein til dyra, og tur til Klininggrautsteinen

Date:
10.06.2018
Distance:
8.0km

Kjørte til Storsetergrinda, og parkerte der. Var først ned på seterlykkja med saltstein, og gikk deretter over Veslemyra og Stormyra til Storseterhøgda. Det begynte å regne da jeg kjørte oppover Forsetseterlia, og regnet kraftig da jeg gikk ut av bilen. Over Stormyra ble det et forferdelig tordenvær, og det hørtes enda verre nedover mot bygda. Gikk deretter til Klininggrautsteinen. Jogget på tilbaketuren om Kirkerudsetra. Vel hjemme var strømmen borte, og det viste seg at tordenværet hadde gjort stor skade, og en trafo ved Hakkerud måtte skiftes. Ble sent fjøsstell, fikk ikke tilbake strømmen før ved 9-tida.

Map    

Topptrim Skjenafjellet

Date:
09.06.2018
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
8.2km

Kjørte inn Killivegen, og parkerte på Goddalen parkeringslomme. Gikk først til Skjenafjellet, hvor jeg skrev i toppboka og stemplet topptrimkortet. Deretter om Storfjellet, Roåkerknappen og Killiknappen. Ned igjen mot bilen var jeg oppom Rundhaugen, og registrerte den som nytt toppunkt, og kalte den Goddalsrundhaugen. Strålende vær.

Map    

Topptrim Ormtjønnskampen

Date:
08.06.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
14.7km

Topptrimtur i dag. Kjørte til Ormtjønnsetra og parkerte der. Gikk rett opp på Ormtjernskampen, og skrev i toppboka, samt stemplet topptrimkortet. Fortsatte over Ormtjernskampen nord og Storskardhaugen og opp på Dokkampen. Herfra til nordre Glupan. Da jeg kom til varden der uten at Peakbookappen reagerte, oppdaget jeg at mobilen min var borte. Gikk følgelig tilbake, og fant den heldigvis på toppen av Dokkampen, hvor jeg hadde lagt den fra meg da jeg skrev i toppboka. Ble 3.5 km ekstra, som ikke vises på GPS-sporet, men har justert turlengden, så den er riktig, samt høydemetrene. Gikk deretter på ny til nordre Glupan, og over tre småtopper til før jeg ankom Snæreskampen. Hadde i utgangspunktet tenkt å gå videre om Toftsetra til Storhaugen, men på grunn av mobiltullet, ble det >>>

Map    

Balbergkampen, Høyenhall og Rundhaugen

Date:
07.06.2018
Characteristic:
Workout
Distance:
5.9km

Etterpå ha kjørt Lillema på toget, innom Elkjøp og Felleskjøpet, samt tatt Sigrids ljåslått med etterfølgende kaffeslabberas, dog uten kaffe men med is og brus i varmen, kjørte jeg opp i Balbergskaret. Det ble en fin liten gå/joggetur om Balbergkampen, Høyenhall og Rundhaugen.

Map