Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Sautur fra Øvstehage

Date:
30.09.2018
Characteristic:
Workout
Distance:
14.0km

Årets første sau-treningstur fra Øvstehage. Etter kaffe og kaker, tok vi traseen til lysløypa. Tok tida opp dragtraseen til topps på Vardkampen. Brukte 33.05 etter meget jevn fart. Nede igjen i lysløypa fikk vi med oss 60-70 sauer tilbake til Øvstehage. Ble litt intervalltrening med sau som prøvde å stikke av.

Map    

Sundgården

Date:
29.09.2018
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
1.6km

Etter turen fra Sjusjøen til Nordseter ville Sigrid gå til Sundgården, ogsiden jeg hadde tid før fjøsstellet, ble jeg med. I parkerte ved Fakkelgården, og gikk på godt råk til Sundgården. Er flott sted med mye interessant historie. Eier av stedet så ut til åvære Fortidsminneforeningen, dessuten var hage i full drift av en ungdomsskole. Gikk ned til Lågen, hvor det helt sikkert er fint å bade på varme sommerdager, men at Lågen kunne være farlig vitnet info om tragedien på 1800-tallet da fler konfirmanter druknet under overfarten her. En megetinteressant tur.

Map    

Tur fra Storåsen

Date:
29.09.2018
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
10.7km

Sigrid hadde planlagt tur til Grøtåshaugen, og jeg fikk henne til å kjøre meg til Sjusjøen, hvor jeg startet turen på Storåsen. Dette er et minnerikt sted for meg, da Birkebeinerløpet startet her nesten alle åra jeg var med. Trodde kanskje jeg hadde vært på Storåsen toppunkt under oppvarming på løpene, men dette var utvilsomt mitt første besøk her. Fra Storåsen gikk jeg til Sjusjøfjellet, og herfra tilbake til enden av Store Lunken, før jeg fortsatte over Lunkefjellet øst, til Lunkefjellet. Videre over Lunkefjellet V1 og Høgfjellet til Løvisfjellet. Det var godt råk hele veien, men til Løvisfjellet hadde det ikke gått noen og jeg overså sikkert råket, så det ble å gå i buskas. Traff Sigrid, som hadde vært på Grøtåshaugen, nedepå Nordseter og ble påspandert >>>

Map    

Tur hjemmefra

Date:
28.09.2018
Characteristic:
Workout
Distance:
12.6km

Etter hagearbeid først på dagen, ble det en ettermiddagstur før fjøsstellet i dag.

Map     1 comment

Henting av bil

Date:
25.09.2018
Distance:
7.0km

Map    

Helvete

Date:
23.09.2018
Distance:
1.1km

Map    

Tur fra Fefor

Date:
23.09.2018
Distance:
3.5km

Etter meget hyggelig bryllup på lørdag, møttes en del av bryllupsgjestene søndag morgen klokka 9 for å gå på Feforkampen. Etter en liten frokost gikk vi i flott vær opp alpinbakken, og til toppen. Meget fint rundskue på toppen. Omtrent samme vei ned igjen til hotellet, hvor en deilig frokost ventet som avslutning på et meget koselig bryllup. ==Overskrift==

Map    

Rulleski

Date:
21.09.2018
Distance:
21.8km

Map    

Topptrim Vågskardsfjellet

Date:
19.09.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.6km

Årets siste Topptrimtur. Bare Vågskardsfjelletsom gjensto å krysse av. Ble litt sen start, da jeg ventet på dyrlege. Kjørte og parkerte på Vågskard, og gikk på godt råk til Vågskardsfjellet. Deretter i terrenget over Midtre Vågskardsfjellet til Nordre Vågskardsfjellet. Derfra tilbake til råket, over delvis bløte myrer. Gikk i shorts, men blåste ganske kraftig på snaufjellet. Sto flere biler på parkeringsplassen, men så ikke et menneske på turen.

Map    

Treningstur til Prestkjerringa fra Nygaard

Date:
16.09.2018
Characteristic:
Workout
Distance:
21.6km

Treningstur hjemmefra. Grått, kald sur vind på snaufjellet, litt regn siste timen.

Map