Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Treningstur fra Skei

Date:
30.11.2016
Characteristic:
Ski trip
Duration:
3:30h
Distance:
39.6km
Map    

Skitur hjemmefra til Hærfjellet

Date:
28.11.2016
Characteristic:
Ski trip
Duration:
3:25h
Distance:
29.3km
Map    

Finværstur fra Skei

Date:
24.11.2016
Characteristic:
Ski trip
Duration:
2:36h
Distance:
24.7km

Finværet innbød til skitur, og da det ikke var oppkjørte løyper i nærområdet, ble det Skei. Parkerte ved fjellandsbyen, og gikk først til Austlid, rundt Veslesetervatnet, og løypa over Kyrakampen. Den korte avstikkeren til toppen på Kyrakampen, var meget strabasiøs i dag, brukte 11 minutter opp. Oppe på PeerGyntveien måtte jeg legge på ny smøring, blå extra. Stor slitasje fra Skei og hit, da løypa her var kjørt før mildværet i går. Tok nå løypa rundt Skeikampen, ble etter kort tid stoppet av to damer som lurte på om jeg hadde skismøring, de hadde også mistet festet ned fra Kyrakampen. Løypa rundt Skeikampen var kjørt i dag, så her var ingen eller liten slitasje. Flott skitur i nydelig vintervær.

Map    

Skitur fra Astridbekken

Date:
19.11.2016
Characteristic:
Ski trip
Duration:
2:53h
Distance:
25.3km

Skisporet viste nykjørte løyper fra Astridbekken, kjørte følgelig dit og gikk derfra. Først om Hærfjellet, og derfra til Nysetra hvor jeg traff Ragnhild og Per Houge ved Ringasetra. Var innom Ginahytta. Kroktjernløypa var ikke oppkjørt, så da ble det løypa over myrene til Værskei. Brøytet bortom Værskeitoppen, før jeg gikk alt av løyper i Hytterunden. Nede på Hytterundekrysset opp for Astridbekken at oppkjørte løyper kun var i underkantav 17 km. Gikk deretter en tur til om Nysetra, denne gang i motsatt retning. Traff Sigrid rett før Nysetra. Grå og litt trist vær til å begynne med, men etterhvert dukket sola mer og mer fram, og det ble et veldig trolsk lys med sol og tåke.

Map    

Fantastisk novembervær

Date:
17.11.2016
Characteristic:
Ski trip
Duration:
2:52h
Distance:
20.4km

Spente på meg skiene på trammen hjemme, etter fjøsstell og fresing og rydding av nysnø. Gikk opp Sveabergveien, her traff jeg Trond Ørslien som kom kjørende nedover med snøscooter, uten sporsetter. Gikk om Djupådalen til Klininggrautsteinen, hvor jeg skrev i turboka. Brøytet meg bortom Klininggrautsteinhaugen. Trond hadde snudd med scooteren en kilometer før Klinggrautsteinen, så det siste stykket måtte jeg brøyte. På vei tilbake gikk jeg oppom Storseterhøgda, og fant toppunktet greit. Ikke særlig godt å brøyte utenom kjørt trasé, men litt bedre enn for noen dager siden. Omlag 5 kuldegrader, og sol fra skyfri himmel!

Map    

Miljøsamling på Astridbekken

Date:
13.11.2016
Characteristic:
Ski trip
Duration:
3:12h
Distance:
21.9km

Vestringens miljøsamling på Astridbekken i helga. Hans Thorvald overnattet med ungdommer der fra i går, mens Johannes kom om Nygaard på vei dit i dag. Sendte skift med ham, og gikk alene på ski hjemmefra i bikkjesporet fra Nygaardssveen. Brukte 50.25 til Djupådslsveien, og 1.00.30 til Infotavla ved Kirkerudsetra. Videre forbi Klininggrautsteinen, hvor jeg skrev i turboka, til Astridbekken. Derfra i god løype til Staumsetra. Herfra brøytet jeg meg opp på Hærfjellet. Vel nede igjen på Nyseterveien fulgte jeg løypa til Nysetra, hvor jeg var bortom Ginahytta, men hadde ikke med nøkkel. Fra Ginahytta i scooterspor over myrene til Staumseterkrysset, og derfra opp igjen til Nyseterveien ved Staumsetra, og videre ned til Astridbekken. Ankom her idet folket på miljøsamling reiste hjem. >>>

Map    

Skitur fra Skei

Date:
12.11.2016
Characteristic:
Ski trip
Duration:
2:17h
Distance:
28.0km
Map    

Skitur hjemmefra

Date:
10.11.2016
Characteristic:
Ski trip
Duration:
2:49h
Distance:
21.6km

Årets første skitur hjemmefra. Ikke oppkjørte løyper i nærheten, så da ble det å gå langs vei. Akte først ned gårdsveien, og deretter opp til Vetl-Hakkerudsetra på Grøtåsen. Hadde egentlig tenkt meg oppom Grøtåshaugen, men stoppet allerede der sommerråket starter ved informasjonstavle. Veldig tungt å brøyte. Samme vei tilbake. En del grus i veiene, særlig i Grøtåsveien, der det var 10 cm med nysnø. Gikk tungt. Brukte 1.03.50 tilførte sving i Grøtåsveien, og 1.36 til parkeringa ved Vetl-hakkerudsetra. Ved Djupåbrua hadde jeg en lengre prat med Jan Ingar Hagen som drev med tømmerhogst. Fin temperatur, ca. -8 på hele turen. Litt kaldt å kjøre ned fra Grøtåsen.

Map