Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Balbergkampen

Date:
27.05.2021
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
2.6km

Lillhammertur for å kjøpe nye dekk på L300, samt et par andre ærender. Etter utført oppdrag ble det tid til en kort tur til Balbergkampen, før jeg avleverte bilen hos Sigrid, hvorpå hun kjørte meg hjem.

Map    

Tur

Date:
25.05.2021
Distance:
8.7km

Map    

Tur

Date:
23.05.2021
Distance:
5.2km

Map    

Vardkampen og Thallaugkampen

Date:
20.05.2021
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
7.7km

Map    

Tur

Date:
18.05.2021
Distance:
8.8km

Map    

Tur

Date:
16.05.2021
Distance:
4.1km

Map    

Strand

Date:
13.05.2021
Distance:
9.7km

Map    

Ongsjøfjellet og Leppfjellet fra Roasetra

Date:
08.05.2021
Distance:
19.7km

Årets første fjellskitur. Kristine, Hans Thorvald, Johannes og jeg kjørte til Espedalen og parkerte ved Roasetra, med en stopp underveis for å kjøpe årets topptrim. Etter å ha satt på halvfellene på fjellskiene gikk vi rett opp på Ongsjøfjellet,hvor det ble av med feller og stempling av topptrimkortet. Deretter over Ongsjøfjellet tre nordlige toppunkter, førti et kort stykke måtte ta av skiene før Leppskaret, hvor det igjen ble stempling av topptrimkortet. Vi hadde egentlig tenkt å fortsette over Leppkampene, men fant ut dette ville bli vel tidkrevende i forhold til fjøsstellet. Vi prioriterte derfor å gå over til Leppfjellet, da Johannes manglet dette toppunktet. Her skilte vi lag for ei kort stund, Johannes og jeg gikk over Leppfjellet sørtopp, mens Kristine og Hans Thorvald >>>

Map    

Skitur fra Nordseter

Date:
02.05.2021
Characteristic:
Ski trip
Distance:
30.5km

Skitur fra Nordseter i dag. Gikk først til Nevelfjell, og videre over Slåseterfjellet til Pellestova, og opp på Hafjelltoppen. Gikk bortom toppunktet for alpinanlegget, med fin utsikt til øyerbygda ved Skarsmoen, Musdal, Skeikampen og Bånseterkampene. Gikk Troll-løypa, med avstikker til Yte Nysæterhøgda, før jeg i krysset på Nordseterfjellettok løypa opp på Lunkefjell. Fortsatte videre til Sjusjøfjellet, hvor jeg snudde. Var oppom et par småtopper i tillegg, men det begynte etterhvert å bryte utenfor de kjørte løypene.På vei hjem var jeg innom Sigrid og fikk kaffe og deilige boller.

Map    

Kjett/Prest runden med avstikkere

Date:
01.05.2021
Characteristic:
Ski trip
Distance:
31.3km

Skitur fra Astridbekken i dag. Startet i strålende solskinn, men det skyet fort over, og sola glimret stort sett med sitt fravær. Like bra, føret holdt seg utrolig bra, kunne gå overalt, brøt bare såvidt i noen sørhellinger. Traff Arvid Berntsen mellom Prestkjerringa og Myssmørhelje, men så i tillegg bare tre personer.En veldig flott skitur.

Map