Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Tur fra Gammelsetra til Øfsthågå

Date:
26.10.2014
Characteristic:
Workout
Duration:
3:15h
Distance:
17.5km

Den årlige turen fra Gammelsetra til Øfsthågå. Etter kaffe på Øfsthågå, ble vi kjørt til Gammelsetra. Følgende var med på turen, Inge og Ole Amund Øvstehage, Harald Austgarden, Arne Brandslien, Hans Thorvald og undertegnede, mens Christl Øvstehage sto for transporten. Startet med sightseeing på Bergsetra som nylig er overtatt av Bjørn Tronstad. Jogget/gikk deretter til Geitrobekksletta. Videre vest for Muribrekkhøgda, og et stykke langs veien til Kittilfallsletta. Herfra over Trettehøgda, hvor vi først var på det høyeste punktet, og deretter fulgte høydedraget noen hundre meter til trigpunktet. Her var tidligere et 14 meter høyt tårn satt opp av Tyldum-gjengen rundt 1970. Dette var nå falt ned, for flere år siden. Videre herfra raskeste vei ned til Øfsthågå. Egentlig >>>

Map    

Tur fra Ormtjønnssetra

Date:
25.10.2014
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:55h
Distance:
10.0km

Fjelltur sammen med Hans Thorvald. Etter årets første skitur sammen med Egil på Skei torsdag kveld, hadde jeg håp om skitur denne helga, men mildvær og regnvær satte en effektiv stopper for slike planer. Lørdag opprant imidlertid med fint vær, og utpå dagen kjørte Hans Thorvald og jeg og parkerte på Ormtjernsetra. Her som det for et par dager siden var over 20 cm med snø, var det nå helt bart. Gikk først råket rett opp på Ormtjernskampen, og fortsatte delvis på råk og våt myr overs på Dokkampen, hvor vi skrev i toppboka og krysset av på topptrimkortet. Toppboka viste at Dokkampen etter at det ble topptrimmål har hatt en formidabel besøksøkning. Strak etter at vi hadde forlatt topplatået på Dokkampen kom et av Norsk Luftambulanses legehelikoptre over toppen og oss, tror >>>

Map    

Treningstur/sauleiting fra Øfsthågå

Date:
19.10.2014
Characteristic:
Workout
Duration:
3:45h
Distance:
14.3km

Treningstur/sauleiting sammen med Harald, Hans Thorvald, Hilde Ingeborg, Inge og Ole Amund. Etter kaffeslabberas på Øfsthågå, gikk vi om Vardkampen, Bergemillom, Evenvoldsvea og Vang. Gikk derfra ut på Kalstadberget hvor vi i likhet med på Vardkampen skrev i turboka. Fortsatte over Høgås og ned til Holtsetra, hvor vi hadde fått nyss om at det gikk 5 sauer. Litt fram og tilbake før Hansi fant dem. Prøvde å få dem opp på kjølen, men de var lite villige på motbakkedrag, så det endte med at vi jagde dem ned i bygda, hvor vi fikk sperret dem inne på Skrivlien. Christl ankom der med bil og henger, og alle sauer og trimmere satt på tilbake til Øfsthågå. Gikk 14.3 km og brukte 3 timer 46 minutter. Oppholdsvær men meget bløtt i terrenget.

Map    

Kveldsjoggetur til Storseterhøgda

Date:
12.10.2014
Characteristic:
Workout
Duration:
1:28h
Distance:
9.6km

Da det bare ble en kort treningstur/sauleitingstur fra Øfsthågå i regnværet midt på dagen, følte jeg for en treningstur etter fjøsstellet. Prøvde å få med Hans Thorvald, men det nyttet ikke, i motsetning til meg som ventet på dyrlegen i hele går, trente han i går. Startet hjemmefra litt over halv sju, og gikk opp om Hakkerusvea. Tente ikke hodelykta før litt opp for Liersetra. Ned igjen jogget jeg om Storsetra og Sveabergveien. Veldig bløtt, vann overalt og myra rett før Høgda var blitt et tjern. 9.55 km og brukte 1.29 timer.

Map    

Skeikampen Opp. 2014

Date:
04.10.2014
Characteristic:
Workout
Duration:
2:00h
Distance:
8.0km

Motbakkeløpet Skeikampen Opp ble arrangert for 2.gang med over 300 deltakere. Været var dessverre grått og stusslig under hele arrangementet, men det var tørt og fint i løpstraseen, og ellers utmerkede forhold for motbakkeløp. Hans Thorvald og jeg var ute i god tid og rakk både oppvarming og prat med kamerater før start klokken 12. Løpet gikk greit, men jeg brukte 3 sekunder lengre tid enn i fjor. Flott at arrangøren bruker samme trasé så vi kan kjempe mot oss selv. Hansi var litt lengre foran meg i år enn i fjor, han slo meg med vel ett minutt, men var nok ikke spesielt godt fornøyd med løpet.

Map