Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Tobrokampen og Vardkampen

Date:
26.04.2022
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.4km

Map    

Sesongens siste skitur til Prestkjerringa

Date:
21.04.2022
Characteristic:
Ski trip
Distance:
21.0km

Skitur fra Værskei i dag. Innkjøringa til Astridbekken var fysisk sperret, så da ble det start fra Værskei. Gikk først om Værskeitoppen til Nysetra, og videre om Gammelhans, Hindalsfjellet og Myssmørhelje til Prestkjerringa. På vei tilbake til Værskei var jeg oppom Hærfjellet. Dette var nok skisesongens siste tur til Prestkjerringa. Begynner å bli håpløse forhold, særlig på Skjelbreidsfjellet, med lange bare partier. Varmt, og tungt føre, en del vind.

Map    

Vardkampen sammen med Gudmund

Date:
19.04.2022
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
7.3km

Dårlig oppmøte på tirsdagstrening, så Gudmund og jeg tok en tur på Vardkampen. En del snø mot toppen.

Map    

Prestkjerringa på 2.påskedag

Date:
18.04.2022
Characteristic:
Ski trip
Distance:
21.8km

Map    

Nevelfjell, Hafjell og Lunkefjell

Date:
17.04.2022
Characteristic:
Ski trip
Distance:
24.6km

Skitur fra Nordseter i dag. Helt fullt på den store parkeringsplassen. Litt sen starti dag, og gjennom skogbeltet opp mot Nevelfjell var snøen veldig råtten og det vartungt komme opp. Gikk bedre fra Nevelfjell og over Slåseterfjellet og til Pellestova. Oppe på Hafjellet var det også slitsomt med langrennsski og råtten snø. Tilbake fra Pellestova til Lunkefjell var det veldig sugende skiføre. Men - alt i alt, en flott skitur i nydelig varmt påskevær, flere gikk i shorts og T-skjorte, selvsikker jeg i samme klær som i ti kuldegrader. Etter turen var jeg innom Sigrid, hvor Leila og Pål var på besøk, og ble servertdelige boller og kaffe.

Map    

Kjettberget og Steinehytta

Date:
16.04.2022
Characteristic:
Ski trip
Distance:
22.0km

Skiturfra Astridbekken. Gikk om Værskei til Kjettberget. På tilbaketuren gikk jeg bortom Steinehytta, og der satt Berit og Torgal ogkoste seg i sola. Torgal satt klar med vaffeljernet, og det ble en skikkelig koselig stund med deilige vafler og kaffe. Et aldeles nydelig påskevær i dag. Sol fra skyfri himmel, varmt og vindstille.

Map    

Prestkjerringa og hyggelig besøk på langfredag

Date:
15.04.2022
Characteristic:
Ski trip
Distance:
21.5km

Skitur fra Astridbekken med Kristine og Hans Thorvald i dag. Vi gikk sammen opp til Hytteløypekrysset, derfra gikk de opp til Værskei og Kjettbergløypa til Nysetra, mens jeg gikk om Hærfjellet og Nyseterskaret til Prestkjerringa. På vei tilbake til Nysetra var jeg oppom Myssmørhelje, Hindalsfjellet og Gammelhans. Traff igjen de to andre på Ginahytta, hvor også Anne Marit og Jan Arne kom. De var på dagstur fra Bjorli. Etter en hyggelig stund her, gikk Anne Marit og Jan mot Prestkjerringa, mens jeg gikk til Astridbekken og hentet bilen, da Kristine og Hans Thorvald gikk til Værskei. Avtalte med Anne Marit og Jan at de skulle komme innom på vei hjem, og det ble en meget hyggelig ettermiddag sammen med Sigrid, Anne Marit og Jan Arne.

Map    

Tur

Date:
12.04.2022
Distance:
2.4km

Map    

Påsketur til Kjettberget og Prestkjerringa

Date:
11.04.2022
Characteristic:
Ski trip
Distance:
29.5km

I dag ble det tur fra Astridbekken. Gikk den nylig kjørte løypa opp til Værskei, deretter var det eldgamle, harde skispor helt til Nysetra, etter å ha vært på Kjettberget og Prestkjerringa. Traff ikke et menneske på denne runden, bortsett fra tre personer som ko løypa opp fra Gaustumsetra.Avsluttet med Nysetervegen og Hærfjellet. Smurte med klister for første gang i vinter, Rode multigrad, og det holdt bra helt til Kjettberget. Hadde ikke med klister på turen, så før stigningen til Prestkjerringa la jeg på VR 70, dette holdt ikke lenge på det harde føret, så på Nysetra måtte jeg smøre på nytt. Sol og fint i dag, men en veldig kald nordavind.

Map    

Høglikollen fra Astridbekken

Date:
10.04.2022
Characteristic:
Ski trip
Distance:
29.6km

Skitur med Johannes. Gikk Vestfjelløypa fra Astridbekken til Høglikollen og tilbake. Flott påskevær, mindre vind enn forventet. Smurte med VR 62, men det ble veldig glatt etterhvert. Men greide meg godt uten å smøre om.

Map