Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Grindlukking og Storseterhøgda

Date:
28.05.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
2:15h
Distance:
9.5km
Map    

Folksomt på Vardkampen

Date:
26.05.2015
Characteristic:
Jogging
Duration:
2:00h
Distance:
11.0km

Ukentlig motbakkeløp fra Øvstehage med rekorddeltakelse, 20 stykker på resultatlisten. Ole Amund var som vanlig best med 14.59, selv registrerte jeg en liten framgang siden forrige tirsdag, med 19.08, som holdt til 13. plass. Ble solid slått av både Hansi og Johannes som hadde henholdsvis 16.50 og 17.07. Etter målgang gikk/småjogget alle tilbake til råket og opp på Vardkampen, hvor vi skrev i toppboka. Regnet med at dette var det største selskapet som hadde vært på Vardkamoen samtidig, men toppboka viste at DNT Lillehammer noen dager i forveien hadde hatt fellestur her med 25 deltakere. Etter toppbesøket løp vi om Ly, og kom ned igjen på skogsbilveien i Vassbekkdalen. Vel nede igjen på Øvstehage var det som sedvanlig after-løp med hyggelig samvær, kaffe og overdådig servering.

Map     1 comment

Pinsekveld på Grøtåshaugen

Date:
23.05.2015
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
2:44h
Distance:
24.0km

Treningstur etter fjøsstellet pinskvelden. Da resten av familien var reist til Mjøndalen, ble det treningstur alene. Syklet hjemmefra og til Grøtåsen. Møtte Karen Inger og Arvid Berg i bil i Dalssvingen midt i Grøtåsvegen og hadde en lengre prat med dem. Godt å få en pause da det var uvant å sykle en så lang motbakke. Ved Vesl-Hakkerudsetra var det slutt på bar veg, så måtte gå derfra. Holdt på å snu flere ganger da det var veldig mye snø, sank innimellom helt opp til livet, men trasset meg opp til toppen. Ble veldig kald på føttene, og sykkelskoene hadde heller ikke særlig godt av snøturen. Veldig kald sykkeltur ned igjen til Auggedalsveien, men fikk litt varme i kroppen opp gardsveien her.

Map    

Kveldstrening til Tobrokampen og Vardkampen

Date:
08.05.2015
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:40h
Distance:
7.3km

Treningsstur etter fjøsstellet. Da jeg ikke ville være med Hans Thorvald på treningstur langs vei i Auggedalsbaklia, kjørte jeg og parkerte ved lysløypa i Forseth. Småjogget til dragstarten, og gikk raskt opp draget til veien. Så langt var det bart og fint og gå. Herfra ble det imidlertid mye snø som ikke bar. Fulgte råket, men tok av etterhvert og gikk opp på Tobrokampen, et småpent toppunkt, som vi ser fra Nygaard, hvor jeg ikke hadde vært oppom før. Gikk deretter i trælsamt terreng på grunn av snøen til Vardkampen, og skrev i toppboka der. Her hadde vært fire kjente før på dagen. Fulgte så i deres fotspor ned igjen mot Øvre Forseth/Roåker. Dette var et råk jeg ikke hadde gått før. Kom til et stikryss, der jeg tok til Roåker isteden for Øvre Forset. Fra Roåker >>>

Map