Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Tur fra Nysetra med Mari med familie

Date:
30.07.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
9.0km

Tur med Jakob, Mia Margrethe, Lars og Mari fra Nysetra. Vi gikk i samlet flokk et stykke, men etterhvert gikk Lars, Mia og jeg fra Mari og Jakob. Lars snudde på Gammelhans for å gå i møte med Mari og Jakob, mens Mia og jeg fortsatte til Myssmørhelje, hvor Mia la steiner på Kristine og Hans Thorvalds varde. Møtte amari på tilbakeveien like nedunder Gammelhans, og nådde etterhvert igjen alarm og Jakob som hadde snudd. Gikk i samlet flokk tilbake til bilen. Mari bar Jakob den siste kilometeren. Hyggelig tur.

Map    

Tur fra Ormtjernssetra

Date:
17.07.2020
Characteristic:
Workout
Distance:
18.7km

Sigrid skulle gå på Ormtjernskampen, og jeg ble med for å ta en treningstur. Nesten blåkopi av turen for nøyaktig en måned siden. Tilbake fra Toftsetra ble det ganske mye jogging, og jeg ble plukket opp av Sigrid på Ormtjernskampen parkeringsplass, ved Vestfjellvegen. Overskyet oppholdsvær, litt vind.

Map    

Klininggrautsteinen hjemmefra

Date:
13.07.2020
Characteristic:
Workout
Distance:
13.1km

Ble en tur til favorittoppene mine idag. Etter innetjeneste på formiddagen var det godt å komme seg ut en tur. Kvigene på setra gikk helt nederst på seterlykkja, og det var nesten vondt å forlate dem, da alle fulgte etter meg.

Map    

Topptrimmen, Bånseterkampen

Date:
11.07.2020
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
20.4km

Kjørte med Sigrid til Torsdalsbommen, hvor jeg gikk av, mens Sigrid kjørte inn til Gammeldalssetra. Gikk over Skeikampen, Avlundskamper og Prestkamper og Bånseterkampen til Østre Bånseterkampen, som også i år er med på topptrimmen i Gausdal. Gikk i shorts i dag, men ble veldig kaldt et stykke etter Skeikampen, da det kom ei kvass regn/haglbyge, med mye vind i seg. Bedre vær etterhvert, og da jeg satt på Østre Bånseterkampen og ventet på Sigrid, var det nester varmt. Litt regn også tilbake fra,Bånseterkampen.

Map    

Prestkjerringa og Skjelbreida fra Nysetra

Date:
10.07.2020
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
13.9km

Etter å ha vært litt for opptatt noen dager, ble det i dag tid for en fottur. Kjørte til Nysetra i et forferdelig regnvær, men nesten opphold da jeg startet å gå. Sjelden jeg bruker langbukser og jakke midtsommers på tur i nærområdet, men bare 6 grader og yr og vind da jeg startet å gå. Tok Condrupråket fra Nysetra. Været lettet noe innover mot Skjelbreidsfjellet, men litt før Prestkjerringa kom det ei skikkelig skur, etter det var været faktisk bra, men veldig bløtt i terrenget på hele turen. Tok råket ned til Flugstadsetra, og jogget en del på Jotunheimstien tilbake til Nysetra. En tur bortom Ginahytta til slutt.

Map    

Tur hjemmefra om Søre Sønsteli og Ulsrud

Date:
05.07.2020
Characteristic:
Walk
Distance:
7.4km

Kveldstur fra Nygaard om Hakkerud, Søre Sønsteli og Ulsrud.

Map    

Topptrimmen, Hærfjellet

Date:
01.07.2020
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
9.4km

Sigrid skulle til Nysetra med nye madrasser til køyeseng, og jeg ble med. Sammen med Sigrid var også Liv Ånrudhaugen Gjørsvik. Etter at madrassene var kommet på plass serverte Sigrid kaffe og kringle. Gikk en tur ned til vannkilden for å se etter skjeggklokke som jeg fant der for noen år siden. Fant ikke skjeggklokke, men derimot et prakteksemplar av en Brudespore, og en oppkveilet hoggorm som lå og solte seg. Kjørte deretter med Sigrid og Liv til Hærfjellet parkeringslomme, og gikk sammen med dem opp til Hærfjellet, hvor vi traff Gunn Marit og Stein Ivar Delsbek, som feiret Gunn Marits 60-årsdag. Stemplet topptrimkortet og skrev i toppboka. Gikk deretter over Søre Hærfjellet, Rypefjellet, Huletoppen ned i Nyseterskaret, og Nyseterråket hjem. Lett jogg store deler av råket hjem.

Map