Archive - Date

Collected lists

Med hodelykt på Totenåsen

Date:
11.12.2017
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
12.6km

Rask trugetur på Åsen. Ville gå hardt i dag,- og så nok mest ned i bakken foran meg og var rimelig sikker på at jeg bare kunne følge trugesporet. Klarte å gå feil to ganger der i skogen og vurderte å snu mot bilen...men ble rimelig arg og var fast bestemt på å fullføre planen om å gå hele langrunden på Åsen. Det gikk bra det. Litt kjei opp mot Tjuvåskampen, men ga på opp til toppen. Ikke mange å treffe på Åsen i kveld. Kun denne Åskpopen her som er litt gal.

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
10.12.2017

Fin ettermiddagstur til Skonhovdhøgda med Embla. Det var folk på toppen idag .bålkos.

Map    

Totenåsen

Date:
09.12.2017
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
13.0km

Trugetur med Peakbooker Mona og Embla. Flott tur selv om sola ikke var framme så mye. Snøen hadde sunket sammen mye, men enkelte plasser var det en god del snø. En bra runde ble det og en ny topp som ble lagt inn. Gikk strømtom på mobilen slik at jeg ikke fikk hele sporet idag. Korrigert for lengde på turen. Bra treningstur over stokk og stein. Ikke lett med truger allle plasser som man ser av bilde. Når man er med Atomsilda på tur kan det bli litt kronglete noen plasser ;) På Smalhøgda Her er det ikke lett med truger kan man si...men Mona bare ler og trives på tur. Straks på Jenssæteråsen

Map    

Sol på Totenåsen

Date:
03.12.2017
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
13.5km

En aldeles nydelig tur på Åsen idag. Mona og Embla var ned på turen. Det ble ikke så tungt idag da vi gikk i traseen fra i går på en del av turen.Tempoet var høyt til tider og Mona er sterk på truger Flott vinterstemning på Åsen og man føler seg virkelig i vintereventyret. Man stortrives på Totenåsen.

Map     3 comments

Trugetur på Totenåsen

Date:
02.12.2017
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
14.0km

Tøffe tak på Totenåsen. Opp mot 40cm løssnø de fleste plasser så nå ble det virkelig en skikkelig treningstur. Er det noe rart man er glad da man når Tjuvåskampen når det er 3,5 om i lettere terreng tilbake til bilen. Flott tur med Peakbookbruker Mona som er god på truger.

Map     3 comments

Trugetur til Venholhøgda

Date:
28.11.2017
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
6.1km

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
27.11.2017

Tur alene med Embla.

Map    

Langrennstur på Glæstad

Date:
26.11.2017
Distance:
9.5km

Armer som fiskeboller...ribbeinsproblemer...Likevel en fin tur. En rolig tur med kona og så en hardere runde alene. Brukte felleski som fungerte utmerket.

Map    

Totenåsen

Date:
25.11.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
10.9km

En seig tur alene på åsen. Valgte å la trugene bli igjen i bilen, men savnet dem en god del da jeg tro igjennom god del av turen. Ble tungt, men bra trening. Godværet uteble, men ble en grei tur på åsen denne dagen.

Map    

Nysnø og sol på Totenåsen

Date:
19.11.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
16.0km

Dette var en test av kroppen på hvordan denne fungerte med ribbeinsproblemer. Kjørte på med smertestillende og dro avgårde til flotte Totenåsen. Denne gang ble peakbookbruker MonaM med på tur fra Sisselrotkampen. Hun er slik "Åskop" som meg som elsker Totenåsen og terrenget der inne. Åsen viste seg fra sin flotteste side i dag. Embla storkoste seg på det flotte underlaget. Vi brukte brodder og det fungerte helt supert. Ingen fall eller glipptak...noe jeg ikke tåler for mye av nå. Det er vondt i sida hele tiden, og jeg mangler et par gir. Får ikke pustet dypt nok inn da det smerter... :) Jeg hadde mer enn nok med å følge Mona opp de verste kneikene. Dette håper jeg tar igjen om noen uker ;) Mulig jeg burde holde sofaen....men det sliter jeg med.... Det ble en flott >>>

Map