Archive - Date

Collected lists

Sykkeltur.. Skumsjøen.. Skonhovd

Date:
22.04.2019
Characteristic:
Bike trip
Distance:
24.1km

Sykkeltur hjemmefra på "nyshinet" sykkel. Første sykkeltur i år. Trillet med sykkelen opp til Skonhovdtoppen og litt sykling ned fra toppen igjen. Bra treningstur. Ved Osbakken ved Skumsjøen.

Map    

Ramberget

Date:
22.04.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
11.4km

Herlig vårtur. Varmt og godt. Jaggu så traff vi en gammel bekjent også. :) Glemte å stoppe appen.

Map    

Lek på Ørnekula

Date:
20.04.2019
Distance:
1.7km

Tur med Frank. Litt klyving på tørt fjell.

Map    

Digergubben.. pluss... pluss

Date:
20.04.2019
Distance:
7.3km

Fin treningstur alene med Embla. Sherpatrappene opp fra sentrum av Midsund til toppen av Digergubben. Rask gange videre mot Midsund vatnet og opp mot Klausethornet. Kunne ikke la være å ta med meg et par topper til før jeg igjen småløp ned trappene ned til Midsund. Flott på Digergubben Bra bratt kneik til Klausethornet er forsert . På punktet 2m lavere på Trollhesten... mot toppunktet og Klausethornet bakenfor Utsikt over Midsund På Midsundhornet En djevelsk innstilling idag

Map    

Vakre Otrøy

Date:
19.04.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
16.8km

Familietur opp til Rørsethornet. Derfra dro Embla og jeg videre mens de andre gikk ned igjen. En av mine flotteste turer på Otrøy noensinne. Lette bein og bare nøt livet alene med Embla blant fjellene. Havørna svevde fire meter over oss. Tørt og fint å gå.. . sjelden kost her på øya.

Map    

Ramnhella

Date:
19.04.2019

Kveldstur med familie. En vakker varm kveld ved havet.

Map     1 comment

Rundtur på Midøya

Date:
18.04.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
6.6km

Tur alene denne dagen. Embla har vondt i forbeinet så hun måtte hvile idag. Rask gange opp til topps. Ca 37 min. Istedetfor å hå bed igjen valgte jeg å gå ned på sør/vest sida og ned mot vatnet for så å gå oppom en topp til. Bra treningstur, men litt disig i dag. Ca 10-12 grader.

Map    

Ramnhella

Date:
17.04.2019

Liten tur med familien.

Map    

Min "K2" for 2.gang

Date:
16.04.2019
Characteristic:
Alpine trip
Distance:
27.3km

Et gjensyn med min "K2". Første forsøk måtte gis opp pga at vi ikke fant rett rute. En litt kinkig topp dette...og etter min mening en av de mest utsatte for de som samler på 2K og da pf 10m. Den andre gangen kom jeg opp. Fantastisk flott tur med Morten, Linn Therese og Johannes. Været var helt konge og forholdene var rimelig gode om ikke perfekte. Litt psykisk tøft opp mot SØ1. Synes denne ruta var mer eksponert og utsatt enn den jeg gikk sist jeg vsr her med Sondre, Bjørn Even, Øyvind M og Geir Arne. Denne gangen var det mer klyving og vi sikret noen plasser. Klyvingen "følte" jeg som litt luftig, men ikke veldig vanskelig. Det verste partiet var kanskje den råtne snøen på den bratte hylla som gikk oppover. Innsteget helt i starten var litt utsatt med klyving >>>

Map    

Hovdetoppen i Gjøvik

Date:
14.04.2019

Kort familietur. Først langs Mjøsa så en tur opp til Hovdetoppen. Her er det både vår og vinter.

Map