Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Binnhovdknatten i herlig høstvær

Date:
30.09.2012
Duration:
2:48h
Distance:
6.2km

Dette ble en kjempefin høsttur i vakker Valdresnatur. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har vært her før...kan det ha med at høyere tinder har lokket...? Ja...det har vel det. Må nok etterhvert bruke slike fjellområder mer. Ikke mye ur og bratte stup i disse områdene. Denne turen anbefales som en fin søndagstur...ikke for lang...og barn rekker vel ikke bli leie før de er på toppen :)

Map     1 comment

En fin høstdag til Rundemellen

Date:
28.09.2012
Duration:
4:09h
Distance:
12.2km

Dette ble en super tur til to topper som jeg mente kunne være greie nok for meg nå. Kompisen min Roger droppet turen idag, men jeg fikset nå fint selskap på tur likevel. Gitte fra Gjøvik Turlag ville gjerne være med og det er jo kjekt å ha selskap på tur. Tryggere å være to...spesielt nå. I utgangspunktet var turen tenkt til Rundemellen og Skarvemellen, men fristelsen var litt for stor da vi var på vei ned fra Rundemellen. Utsikten mot Skarvemellen var så fin og etter litt vurdering så gikk vi nå avgårde. Det var jo en fantastisk høstdag i flott terreng. Jeg angret vel litt på dette etterhvert da vi ikke hadde noen en god sti å gå på mot Skarvemellem. Må jo være særdeles forsiktig.... man kan jo fort trå feil og falle. Det gikk nå greit, men ble litt sliten i kroppen. >>>

Map     2 comments

Snill tur i Valdresfjell

Date:
23.09.2012
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:00h
Distance:
5.0km

Dette ble en meget fin tur i meget lettgått terreng. Det er jo slikt terreng jeg må søke i en periode nå...Brukte boka til Morten, "På tur i Valdres" som veiviser denne dagen. Valget av topp var vel et skudd fra hoften...men et meget bra valg var det. Toppen ligger fritt og det er flott utsikt til alle kanter. Utgangspunktet for turen var Kolsrudstølen. Tur/retur ca 5km. Akkurat passe for meg..

Map