Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Spåtind

Date:
31.07.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
13.3km

Dette var egentlig bestemt å være en hjemmelag og gjøre forberedelser til datterens flyttelass. Men.. jaggu ble det tid for en tur. Fikk med meg Roger for en gangs skyld. Det ble en flott tur. Passe varmt, men noe vind spesielt mot toppen. Det ble tid til en kopp kaffe før turen gikk ned igjen. Hele 20 hester var på beite nær toppen. Embla var ikke spesielt begeistret da et par av hestene ville hilse på.

Map    

Runde på Totenåsen

Date:
30.07.2018
Characteristic:
Jogging
Distance:
11.5km

Lett joggetur sammen med Embla. En varm Embla koser seg i Rausteinstjernet. Tørt i alle bekker.

Map    

Sandhaugen

Date:
29.07.2018
Distance:
7.5km

En virkelig flott tur til en enkel topp. Sparte kr 60,- ved å parkere 400m lenger øst en Sameleiren før Bygdin. Lettgått på sti det meste av veien. Fint og lettgått også opp ryggen mot toppen. Kjempefin utsikt mot Bygdin og masse 2000 meters topper. Dette er virkelig en tur for barnefamilier. Slipper også alle folka på nabotoppen... den mer besøkte Bitihorn.

Map    

Philips første topp

Date:
28.07.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.2km

Tur med kona, datteren Ingvild, Michael og lille Philip. Må heller ikke glemme Embla. Dette ble Philip sin første tur i bæremeis.. og jaggu ble det en flott topptur også. Satser på at det blir mange i fremtiden. Steking av sveler på toppen ble det også. Er dette en ny Peakbooker?

Map     4 comments

Gravolskampen

Date:
27.07.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.5km

Fantastisk flott tur til en enkel topp nær Beitostølen. Kort fin tur i lettgått terreng. Super utsikt. Turen anbefales på det varmeste. Flotte bademuligheter også. Kremtopp i Valdres.

Map    

Knutshøe

Date:
27.07.2018
Distance:
2.8km
Map    

Storegut.. det er gutten sin det!

Date:
26.07.2018
Distance:
24.3km

Det ble en makalaus flott tur. Våknet tidlig i telt på Fondsbu. Blå himmel og vindstille. Alt lå til rette for en super topptur. Det ble bare Embla som ble tur kompis denne gangen.. som så mange ganger før. Helt grei kompis det :) Flotte forhold og kun shorts og T-skjorte idag. Klar fin luft.. ikke den disen som ofte er i fjellet nå. Embla og jeg gønna på og var ved Mjøljedalsvatnet på under timen. Forholdsvis grei sti fram til der jeg tok av mot ryggen til Storegut. Bomma litt og måtte klyve over noen kampesteiner med Embla i bånd. Ikke helt greit. Etter dette var det grei skuring til topps. Litt bratt sva rett før toppen, men det gikk greit for oss begge. Gikk også bortom sekundærtoppen med pf 20. Turen ned gikk greit.. gikk rolig med Embla i bånd.. noe som er krevende over >>>

Map     3 comments

Skjenegge.. den rette toppen

Date:
25.07.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
15.1km

Tur alene med Embla.

Map     3 comments

Skonhovdhøgda

Date:
24.07.2018
Map    

Geithøe

Date:
23.07.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.6km

En virkelig flott topp her i grensen til Breheimen. En god del sti og ellers lettgått terreng. Et vakkert område med flere støler. Tur med kona og Embla. Utsikt mot Loftet utsikt mot Hestbrepigger

Map