Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skonhovdhøgda

Date:
30.08.2019
Map    

Skonhovdhøgda

Date:
28.08.2019

Tur alene med Embla. Regn og tåke... og en kort stund på benken.

Map    

Middag på Skonhovd

Date:
27.08.2019

Tur med kona og Embla. Vi lagde middag på toppen i dag... denne varme flotte ettermiddagen. Embla storkoser seg også... og plukker blåbær.

Map    

Mjølkedalstinden mm

Date:
25.08.2019
Distance:
28.1km

En drøy tur fra Fondsbu med Morten, Julia, Linn Therese og Naboen (Lars). Hadde ikke store forventninger mht været, men det ble faktisk ganske bra. Julia ble med til foten av ryggen mot Mjølkedalstinden for så å returnere mot Fondsbu for blåbærplukking. Vi andre gikk opp på ryggen mot 1800m toppen for en matpause. Mjølkedalstinden så skremmende bratt ut herfra og så nærmest ubestigelig ut. Toppen "la seg" som topper ofte gjør når man kommer tettere på. Slett ikke håpløst, selv om det er rimelig bratt i ura til vi kommer opp til renna som fører til toppen. Den ER bratt, men overaskende rein gir stein og grus. Riktignok var det sildrende vann som gjorde ting litt mer utsatt. Ved tørre forhold ingen problem opp her. Greie punkter for hender og føtter. Plutselig var >>>

Map    

Skreikampen

Date:
24.08.2019
Distance:
6.6km

Fin tur på Skreikampen i sol og varmt vær. Tok også en tur nedom vatnet og til Pålsgruva. Ved Pålsgruva Admiral..."von Schneider"

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
22.08.2019
Map    

Totenåsen

Date:
21.08.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
3.5km

Tur med kona og Embla. Det ble steking og brasing på toppen i dag. Full middag og kaffe og sjokolade etterpå. En fin kveld på Tjuvåsen.

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
20.08.2019
Map    

Skonhovdhøgda

Date:
19.08.2019
Map    

Sekkebreen - komplett liste Oppland pf 250m

Date:
18.08.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
24.6km

Endelig var dagen kommet! Nå skulle siste toppen bestige på denne samlelista. Det har kostet blod, svette og tårer, men verdt strevet. Vanvittig mye bilkjøring har det også vært da fylket er langt i utstrekning. Det ble en god del ringing til folk på Peakbook for å få følge. Det var ikke lett. Et litt sært turmål er det, men nå når turen og toppen er nådd... så er den verdt et besøk. Bortgjemt der inne i Breheimen. Jeg fikk til slutt med meg Morten som hadde lyst å teste formen etter late dager i England. Veldig glad for det da man gå over bre. Vi var klare til avgang på Mysubytta innenfor Sota Sæter ca kl 10.30. Morten hadde sett seg ut en annen rute opp til toppen enn den jeg hadde sett for meg. Den egentlig veldig grei skulle det vise seg... med unntak av en kanskje vel >>>

Map     8 comments