Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Totenåsen-truger

Date:
31.12.2018
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
11.3km

Tr. tur på truger alene med Embla. Mye vind og det lille snøfallet i natt og vinden hadde gjort at en del av trugetraseen var føyka igjen. MEN.. bedre trening.

Map    

Vingromsåsen-trugetur

Date:
30.12.2018
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
7.1km

Familietur til Krokvassfjellet. Herlig i dag... rolig tempo.. og vi gikk i sporene etter meg og Kim fra sist. Dette var ikke anstrengende i det hele tatt i forhold til sist tur. Hadde også nye 30"Tubbs truger idag der jeg gikk først i sporet. For de to besøkende fra Vestlandet ble dette en skikkelig "trugeopplevelse" i vakker skog her på Åsen. large|framed|center

Map     1 comment

Trugetur på Åsen

Date:
29.12.2018
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
11.4km

Grei tr. tur på truger sammen med Embla. Måtte gå opp trugeløype fra Rausteinshytta til Pålknappen og tilbake til løypa igjen. Tungt her... ellers lettgått i tråkka trugeløyper. Gråvær.

Map    

Vassfaret

Date:
28.12.2018
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
13.1km

Kjapp avgjørelse på morran i går. Pakket fort og kom meg avgårde på et forferdelig glatt føre fra Gjøvik. Ville prøve å rekke Morten og Pål ved bommen inn mot Storekrakk. Møtte de ved bommen og kjørte inn til vinterparkeringen. Kom kom også rett etterpå og sammen gikk vi ca 3km før vi tok av sporet for å finne en bålplass for natten. Der var alle mann i arbeid en god stund slik at det ble "noen favner ved" Tørr furu og Gran falt som fluer... og bålet ble stort og varmet til over midnatt. Øyvind B kom også ettervert alene oppover sånn ved 21 tiden. På grunn av hans somling ble det straffearbeid for han med å hente ved... :) Det ble mange trivelige timer ved bålet... grilling av pølser og diskusjon hvor turen dagen etter skulle gå. Været bedret seg utover >>>

Map     2 comments

Langrenn Gjøvikmarka

Date:
26.12.2018
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
5.8km

Familietur i marka. Null grader og dårlige ski idag. Burde tatt felleski.

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
25.12.2018
Map    

Julaften på Skonhlvd

Date:
24.12.2018

Nissetur til Skonhovd.

Map     1 comment

Langrenn Totenåsen

Date:
23.12.2018
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
9.3km

Fin langrennstur alene med Embla. Greie spor og bra føre. Ved Rausteinshytta ble skiene parkert og trugene som jeg hadde i sekken måtte på. Gikk på truger opp på Torsæterkampen og ned igjen til hytta. Spesielt lys... som det ofte er på denne tida.

Map    

Krokvassfjellet

Date:
22.12.2018
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
7.2km

Krevende trugetur med Kim på Vingromsåsen idag. Embla hadde det også tøft idag der hun bakset i dyp snø. Noen plasser valgte hun å gå vak oss i våre spor. Masse puddersnø og feil valg av meg å bruke 25" truger i dag. Sank dypt ned og krampetendenser etter turen noe som jeg normalt aldri har. Bra trening idag. Flott og varmende bål ble det også etterhvert :) Takk for en fin tur Kim. Dette må vi gjøre flere ganger.

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
20.12.2018

Trugetur med Gitte og Embla. Nye 10-15cm snø er kommet siden i går.

Map