Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Kveld på Bitihorn

Date:
29.06.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.2km

Fin kveldstur på Bitihorn. Vind på toppen, men fine forhold litt under toppen. Litt sol innimellom.

Map    

Såta i Hemsedal/Ål mm

Date:
27.06.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
17.9km

En aldeles fantastisk tur i et nydelig fjellområde mellom Ål og Hemsedal. Tur med Morten, Ingunn, Sunniva og Tore. En varm dag...med en liten bris av og til som holdt fluene litt på avstand. Lettgått terreng og en fantastisk utsikt mot Reinskarvet....Hallingskarvet. Flott mot Storhornet og Veslehornet i Hemsedal. Etter å ha kommet ned fra Veslesåta,- skilte vi lag. Morten og jeg gikk mot Grytingen og en runde der og tilbake mot bilen. De andre gikk strake veien ned mot bilen. Takker alle for en virkelig flott dag.

Map    

Brennatten

Date:
26.06.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
3.5km

Andre turen denne dagen. Tidligere hadde vi vært på Haglebunatten og kjørte så over fjellet mot Rødberg. En fin tur på god sti til toppen. Flott utsikt. Fin parkeringsplass rett ved ei seter. Stien startet helt i enden av veien bak seterbygningen. Været var dårligere nå... varmt med litt regn

Map    

Haglebu

Date:
26.06.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.0km

Ei flott turhelg startet. Første stopp ble på Haglebuseter i Sigdal. En meget fin topptur til en veldig fin utsiktstopp. God sti helt til topps med to valgmuligheter like etter start. En bratt og en noe slakere vei opp til et lite tjern noe under toppen. Bra med folk på denne turen og det er lett forståelig for dette er en meget fin kort tur.

Map    

Kveld på Skaget

Date:
24.06.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.1km

Kveldstur til Skaget denne varme flotte dagen... i lavlandet. Det ble ikke den flotte kvelden på denne kjempen av et fjell her inne i Langsua nasjonalpark. Ble litt regn og surt på toppen. Noe bedre vær på vei ned igjen. På Skaget Ø2

Map    

Bygdeborgen - treningstur

Date:
22.06.2021
Characteristic:
Jogging
Distance:
3.9km

Svært vått og klinete, men det var bare å "gønne" på. Bra liten treningstur. 22 min til toppen er greit.

Map    

Hestgjuvnatten

Date:
20.06.2021
Distance:
11.6km

Etter mye fram og tilbake om turer... ble det tatt en avgjørelse kl 22 på lørdagskveld da været muligens kunne bli greit. Tok sjansen og yr traff rimelig bra. Varmt... gråvær og ikke regn før på kvelden. Målet ble topper i Buskerud /Viken. Dette ble 2. toppen idag...en flott tur i Flå til en virkelig fin topp.

Map    

Nattjennsåsen

Date:
20.06.2021
Distance:
5.5km

1.toppen idag og det ble litt bilkjøring. Usikkert til det siste lørdagskvelden, men tok sjansen på at yr meldte rett. Det ble brukbart faktisk. Klønet litt og tok feil bomveg opp fra Snarum, men oppdaget det heldigvis kjapt. Kom på rett kjøl og kjørte ganske langt inn i skogen til P-Plassen. Grei traktorvei /sti helt til topps, men ble klissvåt på beina pga vått grass...og lave sko. En flott topp med super utsikt. Tårnet.. og trinnene så litt tvilsomme ut... så ville ikke risikere å brekke nakken... en gang til. Tok en annen vei ned fra toppen, men det var heller et dårlig valg.

Map    

Sykkeltur på Toten

Date:
18.06.2021
Characteristic:
Bike trip
Duration:
2:32h
Distance:
65.0km

Mistberget

Date:
17.06.2021
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
8.0km

Kveldstur

Map