Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Nye skogsturer

Date:
26.10.2014

Tur med Gitte og Embla. Mye vind og vått i skogen.

Map    

Askimhaugen i regn

Date:
21.10.2014
Characteristic:
Hike
Duration:
0:49h
Distance:
3.4km
Map    

Askimhaugen

Date:
20.10.2014
Map    

Skogsturer på Vingromsåsen

Date:
19.10.2014
Characteristic:
Hike
Duration:
1:44h
Distance:
11.3km

En oktobertur i skogsterreng...med Gitte og Embla. Ingen andre ville bli med på tur i dag. Vi gikk først raskt opp mot Kråkhugukampen. Der møtte vi et par som kom ned fra toppen. De samlet også på topper og hadde hytte rett i nærheten. De hadde faktisk 16o 2K, men var ikke brukere av Peakbook. De kjente til siden og jeg anbefalte dem til å registrere seg. Det var tåkefritt da vi startet turen og sola var på gang, men tåke steg fra lavlandet raskt,- og utsikten fra toppen ble ikke bra denne dagen. Snøfritt omtrent på toppen. Vi tok også et par korte turer til denne dagen. Spesielt Skinnerlifjellet var en fin topp. En del berg og ingen trær Fin sti til topps. Sikkert fin utsikt herfra når sola skinner... GPS sporet viser også bilturen i mellom utgangspunktene for to av turene.

Map    

Vått mot Venholhøgda

Date:
12.10.2014
Map     2 comments

Frisk formiddagstur til Venholhøgda

Date:
11.10.2014
Characteristic:
Hike
Duration:
1:30h
Distance:
6.8km

Nydelig formiddag på Venholhøgda. Rim og morgendis i skogen. Embla fant storfugl og det ble en fin tur med kort pause på Tusseplassen. Herlig lys i skogen spesielt på toppen i gammel skog.

Map    

Trivelige turer ved Mjøsa

Date:
05.10.2014

To fine turer til to topper med flott utsikt. Tur med Roger, Gitte og Embla. På Lysthuskampen var det kjempefint. Flotte benker ved huset med flott utsikt over Mjøsa.

Map     4 comments

Vakker høstkveld i Snertingdal

Date:
02.10.2014
Characteristic:
Hike
Duration:
2:00h
Distance:
32.0km

Fikk med meg Roger på tur øverst i Snertingdalen. Nå er lista over pf 50m og pf 100m i Gjøvik komplette. Hva skal jeg finne på nå? Det ble to topper i dag. Spesielt Bjørnhaugen overrasket en smule med bra utsikt nordøstover. Flott høstsol og en fin tur i skogen denne kvelden. Emla rotet seg bort imidlertid og jeg ble litt engstelig. Lyden av plystring og rop hørte hun ikke da hun var på andre siden av kollen. Dette medførte at jeg måtte opp på toppen igjen. Hørte da "ropene" hennes langt nedenfor kollen og det var tydelig at hun var litt fortvilet. Gleden var stor da vi til slutt ble gjenforent på toppen :) Brukte bil mellom disse to toppene og gps sporet viser hvor jeg kjørte som tips for en annen sær samler i distriktet ;)

Map     3 comments