Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Vargabreen - Komplett Buskerud/Viken pf 250

Date:
31.10.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
17.2km

Forventet en svært lang og seig tur i røft vær. 23,5 mil i bil... Regn og mørkt mye av veien, men været skulle nå bli "greit" Friske forhold må man regne på denne tiden. Det beste var jo at ved ankomst P plassen ved demningen.. så så jeg at bommen innover var åpen. Tenk...å spare ca 5km...og over 350hm var svært fristende. Men nei... turde ikke... så tok ut utstyr og gjorde klar til avgang... den lange veien opp grusveien opp til Store Vargavatnet. Jeg tenkte.. nei fanden heller!!! Jeg tar sjansen... så var det bare å håpe på at bommen er åpen etter turen.... Parkerte oppe ved Store Vargavatnet... og toppen ble liksom litt mer tilgjengelig. Ingen vanskelig ur eller ekstremt terreng som på Halldalsnuten eller Raudbergnuten. Forhold som var helt innafor selv om det >>>

Map     4 comments

Skreikampen

Date:
30.10.2021
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
11.5km

En liten tur til Skreikampen. Håpet på sol, men den kom nok etter at vi hadde kommet ned igjen. Datterens lille hund fikset turen opp og ned uten problem. Ikke regn idag, men tåke gjorde sitt til at utsikten uteble. Glemte å stoppe appen idag.

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
27.10.2021

Tur med kona, Philip og Embla.

Map    

Djupjernkampen

Date:
26.10.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
11.1km

Kveldstur til en flott topp ved Lenningen. Hadde håpet på en fin solnedgang i kveld, men ble litt for mye skyer. Litt vind på toppen ellers nesten vindstille. Ble mørkt fra Solskiva og tilbake til bilen. Tørt og fint, med noe is her og der. Temp ca minus en.

Map    

Skogshorn

Date:
24.10.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.0km

Rolig tur i brukbart vær i starten og langt opp mot toppen. Tåke lå tidvis på toppen. Nær toppen økte vinden og tåka tyknet til. Kaldt og surt ved varden. Stusselig.

Map    

Raudbergnuten

Date:
23.10.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
24.7km

Krevende tur på Hemsedalsfjellet til Ål kommunes høyeste topp. Min siste kommunetopp på "Buskerud lista" Noe snø og tynt islag på mye av stein. Mer stein enn forventet selv om starten fra Bjøberg og noen km var fin. Ingen sti videre fra Jegerhytta så det ble bare prøve å finne seg en grei rute. Forsiktig tråkking i ur medførte stort tidsforbruk og pulsen var vel ikke akkurat høy på turen mtp tempo. Flott inne på fjellet her. Flott utsikt og mange flotte vann.

Map    

Fjøsvikfjellet

Date:
18.10.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.9km

Kveldstur til flotte Fjøsvikfjellet. Bra økt opp bakkene. Super utsikt etter å ha kommet ut av skogen. Rakk akkurat opp i dagslys. Mørket kom kjapt. Fra kl 18.30 ble det svært fort mørkt. Med god hodelykt er det ingen problemer med igjennom skogen.

Map    

Flakkshøa

Date:
17.10.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
3.0km

Familietur tur en fin topp her på Kvamsfjellet. Lille Philip på 4år fikset turen fint i frisk iskald bris. Flott sti og super utsikt fra toppen.

Map    

Kvamsfjellet

Date:
16.10.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.4km

Familietur nær Rondablikk. Turmålet var Skjerellfjellet, men det var nytteløst i den sterke vinden. Veldig kaldt. Ble en kort tur oppom en liten topp før vi rundet fjellet og tilbake til bilen. Ble litt ekstra trening med en 4-åring på ryggen deler av turen.

Map    

Totenåsen - joggetur

Date:
14.10.2021
Characteristic:
Jogging
Distance:
11.5km

Joggetur fra Oksbakken og den vanlige runden oppom alle toppene. Gode bein idag.

Map