Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Torsæterkampen. Østre Totens høyeste..på truger.

Date:
16.03.2014
Characteristic:
Snowshoe trip
Duration:
3:15h
Distance:
5.3km

En forholdsvis kort og bratt tur....både opp og ned :) Veldig fast i skogen nå så truger var nesten ikke nødvendig. Var innom Heimefrontshytta og også Rausteinshytta før vi gikk BRATT ned traseen der kraftlinja går bratt nedover i rett linje mot Torsetra. Greit å teste seg litt i bratt lende igjen... Med på turen var Odd Arne. Åse, Gitte, kona og lille Embla. Blir flere turer i dette området utover nå.

Map    

Skreikampen på truger

Date:
09.03.2014
Duration:
2:27h
Distance:
5.1km

Av mangel på gode ideer denne dagen,- så ble det nok en tur til Skreikampen...Eidsvoll kommunes høyeste topp. En flott tur på truger denne dagen. Fast og fint. Trist imidlertid å se hva slags medfart mange av grantrærne har fått pga tung snø i vinter. Været var brukbart, men det blåste friskt, men Embla stortrivdes på tur.

Map    

Embla sin første topptur

Date:
02.03.2014
Characteristic:
Snowshoe trip
Duration:
3:00h
Distance:
10.0km

En trist vinter med mye dårlig vær og en sliten skrott. Fikk endelig rotet meg på tur igjen. Denne gangen med hund på tur. Embla på 3mnd...Gordonsetter. Hennes første topptur. Jeg regner med at det blir mange toppturer med henne utover i sesongen. Fikk også med meg Gitte på tur. Det var et eventyrlig trugeføre denne dagen, men været var jo rævva som vanlig. Mye snø gjorde at vi ikke fant merkingen fra toppen og rotet oss bort i gråværet uten kompass!! Derfor var det bare å gå samme vei tilbake.....

Map     4 comments