Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Årets siste - Rekdalshesten og Urfjellet

Date:
31.12.2020
Distance:
8.0km

Årets siste tur. Denne gangen uten min faste turvenn Embla. Rart å være på tur uten henne. Ingen supertur idag da været ble dårlig. Ingen sikt på toppene. Det var trist da det er en nydelig utsikt fra disse toppene. Gikk til fots idag og det var ganske tungt til tider og mine planer om også å gå på Blåskjerdingen ble forkastet. Ingen sikt og trøblete snøforhold. En bra treningsøkt var vel det jeg fikk ut av årets siste dag. En dag da det ikke ble ordentlig lyst ute. Godt nytt år til alle Peakbookere!

Map    

Totenåsen leverer

Date:
29.12.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
28.5km

Super langrennstur med Embla. Gode felleski og bra løyper. Ørsmå snøfnugg i luften, men skapte ingen problemer med løypene. Temp rundt null grader. Ei bra treningsøkt for meg og Embla. Også idag var jeg oppom Kampen til fots i løssnøen.

Map    

Langrenn på Åsen

Date:
28.12.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
9.3km

Tur alene med Embla. Nykjørte løyper på morran... men de var føyka og snødd igjen. Ca 75 cm snø totalt nå.

Map    

Heftig og begeistret på Åsen

Date:
27.12.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
26.7km

Det ble en krevende langrennstur idag. Dårlige til ingen spor. En trasee på ca 3,5 km vasset jeg i 40cm dyp snø ned langrennski. Embla lå ca 100m bak meg og hadde det krevende. Måtte fjerne store snøballer flere ganger. Tror både hun og jeg var glade da vi igjen kom ut på løypetraseen. Der løp hun av seg snøklumpene og hadde en grei tur videre ned mot Torsetra igjen. Vi gikk oppom Torsæterkampen i dyp herlig snø. Dette er digg. Traff noen Rando folk som hadde kjørt bratt ned fra Kampen i høyspenttraseen. Embla er tøff. Klager aldri!!

Map    

Skitur på Åsen

Date:
26.12.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
9.5km

Skitur med kona og Embla. Litt snø i luften, men bra spor og gode felleski.

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
25.12.2020

Familietur til Skonhovdhøgda. Fint vær. Ca 2 minus.

Map    

Jul på Skonhovd

Date:
24.12.2020

Juletur med datteren Ingvild og lille Philip. Møtte Gitte som satt ved bålet. Hun hadde overnattet der oppe i natt. Fint kaldt vær.

Map     1 comment

Dagen før dagen... Trugetur på Åsen

Date:
23.12.2020
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
12.1km

Flott tur med Gitte i dag. Supert trugeføre. Nydelig vær... endelig kom sola etter uker med fravær.

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
22.12.2020

Trugetur alene med Embla. Klarte å kjøre meg fast da jeg måtte rygge ned veien. Heldigvis fikk jeg en til å dra bilen. Puhh.. Kom meg etterhvert opp til toppen i kramm snø til toppen.

Map    

Torsæterkampen rundt

Date:
19.12.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
21.0km

Langrennstur alene med Embla. Stedvis flotte forhold. Opp Garsjølia og forbi Arnfinnssetra var det veldig bra og felleskia leverte til terningkast 6. Videre derfra var det svært vekslende forhold... og også strekninger uten spor. En grei tur ble det... første langrennsturen denne sesongen og en bra følelse å gå langrenn igjen.

Map