Archive - Date

Collected lists

Bititrim

Date:
09.08.2022
Distance:
2.8km

Rydde tur i sørrenna. Fikk med meg hjelp til flytting av en stein som stod på vippen.

Map    

Bititrim

Date:
08.08.2022
Distance:
3.0km

Ganske tørt i renna. 31/80%

Map    

Falketur

Date:
05.08.2022
Distance:
4.8km

Fin trimtur. Gps fucka opp som vanlig, idag kutta den bare ut på vei ned.. Breen har smelta mye på et par dager. Starta på pioneruta litt før snøfeltet på vei ned. Artige sva-drag bortover flanken til omtrent midt på da man kommer inn i normalruta. Snøen smelter kjapt, så var noen småsprekker på breen som hadde begynt å åpne seg på vei ned. Litt nysnø her og der på vei opp fra bandet til toppen. Møtte 2-3 klatrelag idag.

Map    

Bititrim

Date:
01.08.2022
Distance:
2.4km
Map    

Stølsnos tur

Date:
30.07.2022
Distance:
50.5km

Sykkel fra parkeringa idag. Mange biler innerst. Brukte ikke lange tida opp til bandet etter Pioner. Flere klatrelag idag. Var alene bortover ryggen mot Stølsnostinden. Tørt føre, fint vær, brukte ikke lange tida bort til Tinden. God pause med utsikten rett inn i Hurrungane. Brukte litt tid på vesteggen før midtre til å pøve de forskjellige rutene opp. Digg disse Insta-trapp svaene. Greit og klatre rett på også. Lett omgåelse til høyre. Dura ned Pioner blant klatrelagene. Holdt meg til venstre for å unngå steinsprang. Fin trimtur i storslått og kult terreng. Gps klikka idag også, må få meg ny mobiltelefon. Kunne tenke meg bedre kamera også :)

Map    

Uranos sør T/R

Date:
28.07.2022
Distance:
8.9km

Meldt fjellvær idag. Og det ble det til de grader. Pga vond fot kunne jeg ikke ta alt for lange turen. Valget falt på Uranostind vi sørryggen, som stadig vekk fanget blikket under Falketind turen igår. Varmt opp stien fra koldedalen, hadde kledd meg for godt så svetten silte. Var godt å komme opp til S2 og se ryggen videre. Gikk forbi et par taulag oppover bratta, møtte Peakbook bruker Henriksen som førte 3 damer over sørryggen. Trivelig type som slapp meg forbi. Fikk en halvtimes dubb på toppen før klatrelaget ankom. En god prat før jeg begynte på retur. Vestflanken utgikk da det var så fine og tørre forhold på sørryggen. Måtte vente en liten halvtime på et klatrelag rett nedenfor Insta-eggen. Masse løsgrus her, så gadd ikke å dure på. Ikke stresse på en så fin dag >>>

Map    

Falketind

Date:
27.07.2022
Distance:
36.6km

Morten skulle være kjentmann for 2 stk opp pionerruta, så jeg slengte meg med. De 2 trivelige damene var nok spente på klyvingen opp fra breen, men det fikset de med glans så tauet kom ikke frem på tur opp. Vi var de eneste som gikk pionerruta idag, møtte noen folk på toppen som hadde gått normalruta. Perfekt føre og vær idag. Tørt opp fra breen. Laang pause på toppen. Jeg stakk ifra de andre på returen pga. forpliktelser hjemme. Takk for turen :)

Map    

Bititrim

Date:
26.07.2022
Distance:
4.2km
Map    

Austanbotntind

Date:
24.07.2022
Distance:
25.5km

Var meldt et vær-vindu mellom 9 og 10. Stemte på en prikk! :) Fikk en time på toppen før skyene kom.

Map    

Bititrim med noko attåt :)

Date:
21.07.2022
Distance:
3.7km

Fant en vei opp ryggen i midten av sørrenna. Ut til høyre på noen mosegrodde hyller rett før kaminen på normalveien. Mye mer utsatt og noe mosegrodd/lav på steienene. Opp 2 drag delt av 2 mosegrodde hyller. Uttopping opp en fastklemt stein helt til høre i renna. Artig liten sak :) Er nok best på knalltørt føre. Jeg gikk op/ned et par ganger til det satt. Noen få litt kilne flytt :)

Map