Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Lauvhøgda, Vestre Toten, og Finstad

Date:
25.04.2019
Distance:
2.9km

Grått vær, men fin dag for å øve langkjøring med yngste datter, som tar lappen. Etter hvert havnet vi "tilfeldigvis" nær noen enkel røde nåler i Raufoss-området, som jeg måtte ha med meg. Tine var støl i beina etter joggeturen vår i går, og holdt seg i bilen, mens jeg tok sykkelen opp mot Lauvåsen. Etter noen hundre meter, der veien tar av rett mot nord og toppen, var det slutt på sykkelføret. Jeg hadde heldigvis fjellstøvler på, og tråkka i fotspora etter andre i snøen opp til tårnet. Disig og grått i dag med tanke på utsikten. Nede ved sykkelen igjen, begynte det å regne litt. Vi kjørte så ned til Reinsvoll og videre bort til Finstad, som ikke akkurat er noen stor prestasjon å "bestige", for å si det mildt. Faktisk tror jeg nåla er litt feil >>>

Map    

Skitur på Makalaus

Date:
24.04.2019
Distance:
6.3km

Litt vind i dag.

Map    

Første skikkelige joggetur på 3 år!

Date:
24.04.2019
Characteristic:
Jogging
Duration:
0:25h

Endelig! Formen har blitt så bra at jeg våget meg på en ordentlig joggetur, for første gang på over 3 år! Tror borreliaen og co-infeksjonene snart er helt ute av kroppen, etter 1,5 år med behandling i Polen, for egen regning. Det var en uvirkelig følelse å småjogge oppover mot Kjeldeknatten og høre på musikk på øret samtidig - akkurat som i "gamle dager"! Jeg storkoste meg, og er akkurat nå mest spent på formen når jeg våkner i morgen tidlig; hvordan takler kroppen en liten dose med skikkelig trening? Vi kombinerte dette med øvelseskjøring med yngste datter, som også slang seg med på joggeturen - hyggelig!

Map     6 comments

Makalaus morgenskitur

Date:
23.04.2019
Distance:
5.4km

Fine forhold så tidlig. Kortfeller perfekt.

Map    

Kjeldeknatten #3

Date:
22.04.2019
Distance:
3.4km
Map    

Kjeldeknatten #2

Date:
22.04.2019
Distance:
3.3km
Map    

Kjeldeknatten

Date:
22.04.2019
Distance:
3.3km

Måtte tråkke opp spora i dag. Porten kunne brukes nå.

Map    

Aurdalsåsen, råtten snø

Date:
22.04.2019
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
5.0km

Sol og varme.

Map    

Tanumkollen, kjapp tur på sti fra sør

Date:
21.04.2019
Distance:
2.1km

Skjønte fort at det var fin merka sti til topps, og da et skilt viste 30 min opp ved start, tenkte jeg at jeg kunne våge å køle på litt. Det var dessuten siste topp for dagen. De siste årene har jeg alltid fått migrene når jeg tok litt i, men slik er det ikke lenger nå, heldigvis. Det var borreliaen som gjorde dette. Brukte snaue kvarteret opp, og selvsagt enda kortere tid ned igjen. For første gang på flere år jogget jeg forsiktig hele veien ned. Snart våger jeg meg ut på en skikkelig joggetur igjen - det skal bli interessant og moro!

Map    

Lønskollen, fin tur på sti fra sør

Date:
21.04.2019
Distance:
4.3km

Tok fram sykkelen, men måtte parkere denne etter bare noen hundre meter, da det ikke egnet seg for sykling videre.

Map