Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Grønne nåler i Gdansk, og andebryst

Date:
29.01.2020
Distance:
10.7km

Turen ble noe overraskende endt, da Anette ringte og fortalte at vi var bedt ut på andebryst i Gamlebyen, av noen pasienter vi møtte på klinikken i dag.

Map    

S. Helada, trimtur

Date:
24.01.2020
Distance:
3.5km

Map    

I forbifarten

Date:
24.01.2020
Distance:
0.6km

Map    

Montgo ved Xabia - grei sti fra øst

Date:
24.01.2020
Distance:
7.7km

Tok av fra motorveien mot Xabia, og etter hvert viste skilt til Parc Natural del Montgo og parkeringsplassen jeg ville til. Dessverre lå skodda tungt oppi fjellsida i dag, så jeg regnet med lite utsikt. Stien gikk inn innover steppelandet mot sørvest, men etter nattens regnvær var det ganske gjørmete, glatt og ikke minst noe gjengrodd her, så jeg bestemte meg for å prøve veien i sør på returen. (Det skulle vise seg å være et bedre veivalg.) Snart nådde jeg foten av fjellet, og begynte på de utallige slyngene oppover. Kunne ønsket meg noe mer stigning på stien. Oppe på 600 m, like før jeg ankom SØ-egga, støtte jeg på et merkelig varselskilt om "vanskelig terreng", og skjønte straks at mine ønsker om mer stigning ble oppfylt her. Det ble brattere og en langt mer >>>

Map    

Faro de Albir med Anette

Date:
23.01.2020
Distance:
4.8km

Masse folk. Fin tur og mye info på plakater underveis om dyr, planter, geologi og kulturminner.

Map    

Sierra Helada, trimtur på alternativ vei

Date:
22.01.2020
Distance:
5.1km

Grei parkering ved hestesenteret (gratis). Lenger oppi veien er det verre. Så dukket en veisperring for biler opp. Etter dette ble det meget bratt asfalt til tider, men vei helt til topps. Grei treningsrute, dette.

Map    

Bernia fra sør, en bedre måte

Date:
22.01.2020
Distance:
6.7km

Uværet Gloria, visstnok det verste på 40 år i Alicante-regionen, hadde herjet i to dager, så det var tåkete og fuktig i dag. Likevel ville jeg prøve Bernia på nytt, men denne gangen fra sør, som kunne bety en langt enklere atkomst. Fra motorveien tok jeg av til Altea la Vella, og etter hvert inn var det skiltet mot Bernia. Veien var i god stand, deler virket helt nyasfaltert! Det var styggelig bratt og svingete, men jeg fant greit fram til parkeringa på Casas del Runar , og satte fra meg min røde fine Seat leiebil. Fulgte god merka sti opp i lia her, og kom snart til stikrysset der man kan svinge østover på stien PR-CV-7, og runde Berniamassivet i øst om man vil. Jeg ville heller opp til ruinene, og svingte vestover her. Nådde meget raskt ruinene, og svingte oppover i lia på bedre sti enn sist >>>

Map    

Cortina

Date:
19.01.2020
Distance:
3.1km

Den NØ-lige haugen (524 m på spansk topografisk kart) er kanskje høyeste punkt? Gps-en min (Garmin) understøttet dette med minste margin.

Map    

Sierra Helada før uværet

Date:
19.01.2020
Distance:
3.8km

Map    

Tur med mor og far

Date:
18.01.2020
Distance:
3.2km

Stakk selvsagt oppom den røde nåla like ved på returen.

Map