Archive - Date

Collected lists

Fint på Mefjellet idag

Date:
29.05.2014
Duration:
3:00h
Distance:
4.5km

Liten kosetur til ny Valdrestopp med kidsa. Lang pause med pølse og vaffelsteking på en lun plass nær toppen ble en høydare.. Det var overraskende bra hold i snøen, noe som gjorde returen ekstra gøy. Fin og lett tilgjengelig utsiktstopp!

Map    

Rando med kids

Date:
18.05.2014
Duration:
5:19h
Distance:
13.8km

Begynte å bli litt for grønt nede i bygda nå, samtidig som man vet at en snau time unna er det bra med snø. Hadde lenge tenkt på å leie Randonne-utstyr til sønnen. Kontaktet Intersport Beitostølen, og der hadde de utstyr for utleie. Stiv pris (500), men veldig bra og lette Dynafit ski, sko, feller og bindinger. Prøvde å få med et par andre familier på tur denne dagen, men uten hell. Målet var Heimdalshøe . En god time senere enn planlagt var vi på vei opp til Beitostølen for leie av utstyr. Oppover Valdresflya var det bra med snø og på veien opp var vi vitne til årets pro-tur sykkelritt. Kom oss greit forbi sykkelistene og da vi dro over toppen åpenbarte turens mål seg med litt skyer på toppen. Så ut som det var lite snø oppover linja vi hadde tenkt oss, og en ny plan begynte å >>>

Map     5 comments

Treningstur

Date:
11.05.2014
Map    

Bjørnehalli

Date:
02.05.2014
Duration:
1:20h
Distance:
6.3km

skulle på jobb kl 1445, så det ble ikke tid til langtur i dag. Kidsa ville finne på andre ting, og jeg hadde ligget med manneinfluensa (forkjølelse) noen dager. Så på kartet at jeg manglet en topp i Etnedal, Bjørnehalli. Bortsett fra noe startproblem i bjørkeskogen med lite snø, var føret hardt og raskt helt til toppen. Noen lyng-felt øverst. Fin 360 graders utsikt. Skal nok tilbake dit med kidsa en dag.

Map     1 comment