Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Rasletind

Datum:
17.11.2019

Karte    

Trugetur på første snø'n

Datum:
27.10.2019
Entfernung:
7,2km

Karte    

Gyu

Datum:
12.10.2019
Entfernung:
5,3km
Karte    

Gyu

Datum:
12.10.2019
Entfernung:
5,3km
Karte    

Jhk

Datum:
31.08.2019
Entfernung:
12,4km
Karte    

Ggy

Datum:
25.08.2019
Entfernung:
27,9km
Karte    

Skagsvola

Datum:
17.08.2019
Entfernung:
8,0km

Er med min datter på skiskyttersamling i Trysil denne helga. Under prat med lokalkjente kom denne turen opp. Hmm. Etter litt leting etter info på nett fant jeg ut at noen drar paralleller fra denne turen og til besseggen. Ja, da skal man ved ha en god porsjon fantasi :) Men, fin tur er det! Dessverre hadde jeg dårlig vær og og skodde på toppen. Allikevel var det periodevis utsikt utover vannet Engeren. Åsryggen brekker av i stup utover til nevnte vann. Og i en liten kilometer er det flere luftige utsiktspunkt! Vært et besøk! Meget godt tilrettelagt parkering og merking av runden! Kanskje litt i overkant, samtidig er det faktisk ikke mulig å gå feil slik at de mindre tur-vante også vil føle seg trygge hele runden. Her er det lagt ned mange dugnadstimer. Anbefales i finvær! :)

Karte    

Austabotn trening

Datum:
24.07.2019

Artig galskap! Lenge gått å tenkt på kveldstur etter jobb til favorittfjellet store Austanbotntind. Fikk med meg Harald Hegge som er i storform om dagen. Vi startet fra Berdalsbandet litt over kl. 19 og jeg brukte 1.34 til toppen. Harald noen minutter mindre. Takk Harald for at du gadd å vente på en halvfet, pesende gammel mann :). Fint varmt og tørt vær. Vi var ikke lenge på toppen, da vi ankom bilen hadde vi vært på tur i ca. 3.5 time. Fornøyde med turen og toppen gikk bilreisen hjem til Valdres som en lek. Litt tråere på jobb om morgenen, men kult å ha gjennomført. Neste tur til store Austanbotntind blir nok en rolig nyte-tur :)

Karte    

Rauddalstinder

Datum:
13.07.2019

Sykkel til brua ved Gravdalsdammen. Opp til ryggen en god stund før vest for Vestre, Møkkaflanke opp til ryggen i terrengsko. Løsgods og sva. Lønner seg nok å gå så langt mot høyre (ryggen) som mulig. Fantastisk vær! God pause på Vestre. Opp til store løs bratt flanke, men greit. Lite snø. Fantastisk utsikt fra store Rauddalstind. En av de bedre jeg har sett. Lå minst en time å døste i sola og nøyt utsikten. Retur samme vei, bortsett fra omgåelse av vestre og vest for vestre. Litt mye stein for terrengsko, savnet fjellskoene her. Sykkel opp igjen til Leirvassbu. Litt over 7 timer på tur og ikke et menneske å se før jeg kom til stien til Kyrkja! Fantastisk. Ikke var det varding heller bortsett fra på toppene. En skikkelig knalltur/knalldag! :)

Karte    

Ghk

Datum:
07.07.2019
Entfernung:
9,7km
Karte