Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Gravdalstind ++

Datum:
23.04.2022
Entfernung:
21,3km

Fy fa.. for en tur. Startet fra Krossbu sammen med 200+ andre , var godt å ta til høyre inn på Smørstabbrean og plutselig være alene. Møtte ikke flere enn 10-12 stk før jeg igjen var nede ved folkemyldret ved Leirbreen. Hardt og bra føre over breen. Hadde med stegjern og isøks i sekken, men fikk ikke bruk for dette. Nydelige forhold idag. Satt en time på toppen av Gravdalstinden, varmt, vindstille, blå himmel og magisk utsikt :) Var spent på lengden på denne turen og bruk av rando utstyr. Var ikke så langt. Angrer ikke, fikk noen ok svinger ned fra Gravdalstinden og sto i hockey ned på breen. Brukte nok ikke lang tid ned. Noen få stavtak der breen er slakest. Denne turen anbefales virkelig i godvær! :)

Karte    

Ettermiddags tur

Datum:
20.04.2022
Entfernung:
6,0km

Karte    

Store Hellstugutinden

Datum:
16.04.2022
Entfernung:
23,4km

Med Morten. Satt en time på toppen og nøyt utsikten. En av de beste utsiktstoppene jeg har vært på! Fint føre, fantastisk vær. Gøy på retur med rando utstyr. Var en fryd å legge svinger ned fra flanken og ned breen.

Karte    

Fullklaff på norges tak! :)

Datum:
14.04.2022
Entfernung:
12,3km

Randotur med Vilde Marie. Magisk på toppen. Kunne tenne fyrstikk. Bare de høyeste toppene var over skyene. For en utsikt! Får nok ikke oppleve dette igjen. Bra med snø også, selv om det er litt tynt nederst. Nesten 1500 høydemeter med fin nedkjøring. Hardt øverst med noen cm styresnø, litt pappskare i flanken fra ryggen og slush nederst. Dukket ned i tåka ved ca 1900 moh. Møtte ikke mange på turen, litt rart egentlig. Regner med det var folksomt på Sognefjellet og Valdresflya. Grei start på påska dette :)

Heimre Fagerdalshøe

Datum:
06.04.2022
Entfernung:
5,9km

Hardt, meget hardt opp første bratta. Stusselig lite med snø. Renna hadde fått et lite fokksnø lag, fikk noen ok svinger ned der. vindstille på toppen, herlig utsikt bortover Bygdin.

Karte