Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skonhovdhøgda

Date:
30.04.2019

Tur med kona og Embla. All snø er borte nå.

Map    

Bygdeborgen

Date:
29.04.2019
Distance:
3.9km

En usedvanlig varm aprilkveld i skogen... med fuglekvitter og sus av tiur over furua på Bygdeborgen. Tur alene med Embla. Litt snø her og der, men greit å gå med litt høye sko. Skjeppsjøen til høyre og Torsetra langt der framme.

Map    

På "øytur" i Mjøsa

Date:
28.04.2019
Distance:
3.4km

Etter turen på Amlisberget gikk turen ned mot Moelv og til Mjøsa dom foreløpig har lav vannstand. Dette åpner mulighet for en kort veldig fin tur ut til Steinsholmen. Man hår tørrskodd ut til holmen. Deg kan man se ruiner fra en Borg dom ble bygget ca år 1260. Flott ute på holmen med mye flott furu og svært spesielle bergarter. Et virkelig flott turmål som kan anbefales.

Map     3 comments

Amlisberget... Lundehøgda

Date:
28.04.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
5.4km

Kjempefin tur på andre sida av Mjøsa. Litt disig idag. Tur med kona og Embla. God og lang matpause på toppen. Snøfritt idag. En nydelig varm dag til en flott utsiktstopp. Anbefales

Map    

Bygdeborgen mm

Date:
27.04.2019
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
8.1km

Tur alene med Embla. Startet i fin sol.. varmt. Vårlig varm skog med litt snø her og der oppover mot Bygdeborgen. Klarte meg fin uten truger, men klok av av slike vårturer så var dem med i sekken. Ned fra Bygdeborgen mot gjelet og elva var det tørt og fint. Varm skogbunn. Helt nede i skyggen i gjelet begynte snøen. Her var det greit å bruke trugene. Hadde ikke med stavene og savnet disse. Målet nå var Bygdeborgen. Et flott utsiktspunkt her på Åsen. Da jeg kom dit følte jeg at jeg ikke hadde god lyst til å gå samme vei tilbake. Da var bare å sette seg et nytt mål. Det ble "toppen" Sør for Bygdeborgen. Ble grei truging her. Råtten snø enkelte plasser og noen steder barmark med kvist og kvas. Sta er jeg jo... så dette skulle gjennomføres selv om jeg kunne valgt andre >>>

Map    

Grilling på Skonhovd

Date:
26.04.2019

Grilling på godplassen. Med Gitte og Kristin, Embla og Bonky.

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
25.04.2019

Tur alene med Embla. Snøen smelter fort nå.

Map    

Hovdetoppen

Date:
24.04.2019
Map    

Skonhovdhøgda

Date:
23.04.2019
Map    

Sykkeltur.. Skumsjøen.. Skonhovd

Date:
22.04.2019
Characteristic:
Bike trip
Distance:
24.1km

Sykkeltur hjemmefra på "nyshinet" sykkel. Første sykkeltur i år. Trillet med sykkelen opp til Skonhovdtoppen og litt sykling ned fra toppen igjen. Bra treningstur. Ved Osbakken ved Skumsjøen.

Map