Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skonhovdhøgda

Date:
31.01.2018
Map    

Venholhøgda på truger

Date:
30.01.2018
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
5.3km

Tur med Embla og Gitte.

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
29.01.2018

Tur alene med bestevennen.

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
28.01.2018

Trugetur med kona og Embla. Litt tåke på toppen. Tørr fin nysnø.

Map    

Natt på Tjuvåskampen

Date:
27.01.2018
Distance:
7.0km

Morten var lysten på en bålkveld. Jeg var egentlig mest interessert i en langrennstur i nypreppa løyper på Åsen, men flere var interessert i dette og da trommet vi sammen et lite "lag". Øyvind Brekke trakk seg i siste liten, men det var fire som dro avsted. Morten, Gitte, Venke og jeg. Tre av oss på truger og Morten på ski. Ski var nok det beste alternativet fram og tilbake, men med graving i snø og leting etter tørrgran...furu i dyp snø var nok truger et bedre alternativ framme rundt leiren. Bål ble det til gangs, selv om vi gjerne ville ha hatt mer tørrved. Det ble mye sjauing...svetting før vi kunne få oss noen små timer med prat og grilling foran bålet. Det som er minst kjekt...etter min mening er å overnatte ute om vinteren. Hadde det fint og varmt inne i soveposen, >>>

Map     1 comment

Skonhovdhøgda

Date:
24.01.2018

Tur alene med Embla. Måtte gå opp trugeløypa igjen. Ca 30cm snø. Mildere nå...spørs om snøen faller av trærne før kulda kommer tilbake.

Map    

Med truger til Venhol

Date:
23.01.2018
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
5.3km

Tur alene med Embla. Nye ca 30-40 cm snø i trugeløypa siden den 16 jan. Det snør og det snør...fortsatt. Toppunktet

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
22.01.2018

Tur alene med Embla i den blå timen.

Map    

Sol på Åsen

Date:
21.01.2018
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
10.7km

Tur med to Peakbookere og en annen ihuga trugefan. :) Vakrere enn det var idag kan det ikke bli. Totenåsen viste seg fra sin vakreste side. Man hadde egentlig ikke lyst til å reise hjem...bare traske videre i den vakre skogen.

Map    

Truger på Totenåsen

Date:
20.01.2018
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
14.5km

Meget seig tur på truger på Åsen. Tur med Peakbooker Mona og Embla. Mye dyp snø på turen..og også vanskelig å finne rette veien. Landskapet er totalt forandret pga store snømengder. Merking er borte og appen må stadig sjekkes. Dette medførte at telefonen klikka etterhvert pga fuktighet...og fikk ikke liv i mobilen før etter føning i kveld. Tur under slike forhold er super trening for tøffe fjellturer etterhvert. Siste biten på turen er ikke med på sporet, men vi gikk mot Oksbakken og over Hutjerna til Sisselrotkampen.

Map