Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Herlig trugetur

Date:
28.02.2023
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
6.4km

En virkelig flott trugetur idag. Gikk hardt opp til Borgenkampen, men gikk så rolig resten av turen og lang pause på yndlingsplassen ved Veslefisklausen. Hadde liggeunderlag med meg og lå og slappet i sola og nøyt vårfølelsen. Varmt og vindstille. På Borgenkampen

Map    

Venabygdsfjellet

Date:
27.02.2023
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
15.9km

Flott tur med "Turvenner Innlandet" Langrenn og også bruk av truger ned til Myfallet. Pause med bål nede i Myfallet. Supre skiløyper. Nær vindstille og sol fra en knall blå himmel.

Map    

Lygnatur - Lushaugen

Date:
26.02.2023
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
17.3km

En super langrennstur. Svært gode smøreski. Supre løyper. En virkelig flott skirunde dette her. Noen svært seige og lange fiskebeinsbakker, - spesielt den bakken fra Lushaughytta og opp til toppen. Ellers er terrenget fantastisk lett og fint. Anbefales!!

Map    

Langrenn Totenåsen

Date:
25.02.2023
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
13.4km

Den vanlige runden idag. Flott vær, noen steder var det føyka mye slik at sporene var så som så. Kaffe og skolebolle på Rausteinshytta. Stakk oppom "Kampen" som vanlig.

Map    

Rando Nordliskampen

Date:
24.02.2023
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
5.2km

Denne dagen ble det Rando. Dro mot Hurdal. Anne og jeg ville prøve oss på Nordliskampen. Etter to porsjoner med 10-15 cm fin snø, ble det straks interessant å prøve seg opp ca 450hm. Sto ved tårnet på toppen etter 1time inkl. teknisk pause og fotografering. Bedring av været og sola tittet fram og det så lovende ut. På toppen kom gråværet for fullt med litt vind. Tok en matpause ved koia og tok av feller. Herlig myk nedkjøring, men snøen virket noe treg og fast. Kom ned til bilen etter en flott tur uten uhell. Flott å kunne ha en slik flott Randotopp i skogene nær Totenåsen. I år er det jo svært gode snøforhold så ikke sikkert man opplever dette hvert år. Takk for turen Anne.

Map     2 comments

Truger og pudder på Åsen

Date:
23.02.2023
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
6.1km

Fin tur fra Borgen alene med Embla. Gikk rolig og koste meg virkelig idag. Traff Morten fra Skreia på Borgenkampen som hadde gått fra parkeringen på Fisklausen. Vi slo følge videre og gikk en noe lengre sløyfe før jeg kom inn på løypa til Bygdeborgen. Fantastisk vær og trugeføre idag. Varmt i sola.. en dag å føle på vårstemning.

Map    

Langrennstur i Gjøvikmarka

Date:
23.02.2023
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
1:34h
Distance:
12.0km
Map    

Fantastisk på Grindane i Vang

Date:
21.02.2023
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
20.4km

Litt sliten i kroppen og dårlig søvn av ymse årsaker de siste dagene. Detfor var jeg svært lunken da Morten sendte melding om tur til Grindane (1724 m) mandag ettermiddag. Det satt langt inne denne gangen, men klarte å motivere meg for lang kjøring da Morten motiverte meg med gode værmeldinger. Det skulle bli knall sol og lite vind om vi kom oss avgårde før kl 09. i tillegg fristet han med dusj, middag og kald cola på hytta etterpå. Da var det bare å pakke sekken! Kl 06.10 kjørte jeg avgårde med fulladet bil. Ankom hytta ca 09.35 og litt før kl 09 satte vi avgårde med halvfeller på fjellski. Vi fulgte nykjørt løypetrase opp til ca 500meter før Grindetjernet. Derfra bel det hardere og dårligere føre med litt skare og ujamnt underlag. da stigningen for alvor startet ble underlaget >>>

Map    

Tur i Gjøvikmarka

Date:
20.02.2023
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.7km

Tur til fots i nærområde. Ingen høydare av en tur dette..Type stusselig, men dagsturhytta satt opp av Gjøvik kommune var fin.

Map    

Flokofallet

Date:
20.02.2023
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
2.1km

Liten tur med Odd Arne idag. Mye mer bilkjøring enn tur. Likevel spennende å se denne fossen inne i den lille elvedalen. Største utfordringen var veien og det å finne parkering. Sikkert flottere å se fossen noe seinere på våren.

Map