Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Kveldstur til Skonhovdhøgda

Date:
29.04.2015

Kort tur opp til Skonhovdhøgda med Roger og Embla. Primus og te på toppen i det flotte været. Det er virkelig flott i vårskogen nå.

Map    

Fjellsjøkampen i Akershus

Date:
26.04.2015
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
6.0km

Det var spådd rimelig bra vær, men det ble en mer kjølig og hustrig tur enn forventet. Med på turen var Gitte og Embla. Hverken Roger eller kona ville på tur i dag. Hadde nesten forventet å unngå bruk av truger idag, men det var faktisk mer snø inne i skogen enn jeg trodde. Truger måtte brukes...litt av og på. Ble en grei tur, men den forventede "vårskogen" fikk vi ikke her i dag.

Map     1 comment

Nydelig tur i nærområdet

Date:
19.04.2015
Characteristic:
Snowshoe trip
Duration:
2:07h
Distance:
3.6km

Må utforske mer av nærområdet,- og denne dagen gikk turen til Skonhovdhøgda. Kombinert truge/fottur. Det minker veldig på snøen nå. Roger, Embla og jeg dro avgårde....kun 10 min kjøring fra huset hjemme. Valgte en lengre rute opp til toppen for å få en fin tur utav det. Selve toppen er idyllisk med en flott utsikt til flere kanter. Idag var det tabbe å ikke ha med primus, pølser mm. Denne turen kan tas på ettermiddagen etter jobb og se på solnedgangen i vest. Helt knall!

Map    

Tur på Valdresflya

Date:
18.04.2015
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
5:31h
Distance:
19.9km

En nydelig dag på Valdresflya. Vindstille og mye sol. Tur med Odd Arne, Åse og Embla. Vi hadde ikke så store ambisjoner idag...bare komme oss opp på en 2000m topp. Denne dagen sleit jeg med svært vonde bein...under og på siden av fotbladene. Randostøvlene var slett ikke gode idag. Randoski var nok et dårlig valg på denne turen. Angret meg for at jeg ikke valgte mine gode Fischer 109. Denne dagen stoppet Odd Arne og jeg på Mugna, mens Åse allerede hadde startet på veien hjem igjen. Litt kjiipt å ikke kunne gå helt til Vestraste idag, men det var ikke aktuelt. Iallefall ikke med dette utstyret. Rart med dette været. To andre som egentlig skulle være med oss var borte på noen av Gluptindene i sterk vind,- mens vi hadde vindstille på 2159moh ikke langt fra. Godt valg i dag.

Map     3 comments

Siste trugetur til Venholhøgda for i år?

Date:
12.04.2015
Characteristic:
Snowshoe trip
Duration:
1:49h
Distance:
7.0km

Fikk med meg Gitte og Embla på tur i dag. Hun sier sjelden nei dersom hun har mulighet for en treningstur. Det var flott vær i dag, men litt vind. Det tærer godt på snøen nå, spesielt i åpne områder. En fin tur ble det, men så ingen fugl denne dagen heller. Forholdsvis fast og fin snø inne i selve skogen. Flott å gå med truger.

Map    

Lauvhøgda....Vestre Totens høyeste

Date:
11.04.2015
Map    

Trugetur til Venholhøgda

Date:
09.04.2015
Duration:
1:19h
Distance:
6.8km
Map    

Fåberg-Vestfjell...fritt for påsketurister

Date:
06.04.2015
Duration:
2:49h
Distance:
10.1km

Påskens siste dag. En flott tur i Fåberg-Vestfjell igjen. Litt vanskelig føre etter et lite snøfall i natt. Kladdeføre og en del klaging av turfølget ;) God kaffe og nybakte rosinboller på to gode pauser.

Map    

Askimhaugen

Date:
05.04.2015
Map    

Pudder i Romsdal

Date:
04.04.2015

Endelig etter et par dårlige dager på Romsdalskysten værmessig,- ble det fullklaff. Målet denne dagen var Søre Blåskjerdingen, men kanskje også kommunetoppen i Haram kommune som ligger kun et steinkast fra Søre.....dog med et litt utfordrende skar i mellom. Denne dagen fikk den toppen stå igjen ubesteget da jeg ikke var tøff nok til å klyve i den løse snøen ned og opp fra skaret. Neste gang tar jeg den... Det var ubeskrivelig flott denne dagen. Puddersnø, blå himmel og vindstille. Jeg på min tredje topptur med randoutstyr. Skulle ønske at nedfarten bare ville vare....og vare. Kan virkelig anbefale denne toppen med Randoutstyr. Vi startet på ca 230 moh og etter ca to timer sto vi på toppen...på 1060 moh. Eventyrlig utsikt over både hav og de utallige flotte fjellene i Romsdal. >>>

Map     4 comments