Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Langtur på Otrøy i knall sol

Date:
30.04.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
25.0km

En hard og lang tur på vakre Otrøy. Appen fungerer ikke som den skal og viser altfor lite km og høydemeter. Desverre. Et aldeles nydelig vær her ute på kysten. Beinhardt å se Klausethornet fra Opstadhornet...det er langt og jeg må ned på neste 0 m over havet igjen. Begynte å bli sliten opp bakkene til Klausethornet..men man er jo sta..egen...seig og sær...opp skal man. Stigningen til Digergubben er slakere og gikk greit. Løp ned derfra trappene ned til Midsund. Sliten og meget fornøyd med dagen på Otrøy. Måtte ta opp telefonen ofte og plotte hvor jeg var da appen ikke sporer mellom punktene. Derfor rette streker og feil høydemeter og lengde :( Har beregnet ved hjelp av kartet til at turen ble ca 25km og 2200 hm.

Map     4 comments

Rørsethornet

Date:
29.04.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
2.1km

En fin tur med kona, Malin og Embla. Appen funker ikke bra, men dette er en mobilfeil.

Map    

Ramnhella på Otrøy

Date:
29.04.2018

Vakker solnedgang på Ramnhella. Kort tur og litt kjølig. Tur med kona og Embla.

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
27.04.2018
Map    

Røti på Åsen

Date:
25.04.2018
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
10.8km

Trugetur alene med Embla. Overraskende greit å gå selv om det var råtten snø tidvis. Sol og varmt. Det er VÅR! Gikk fra Oksbakken om Hongseterbrenna og til Rausteinshytta. Tok en kort tur oppom Torsæterkampen for så å følge skitraseen videre derfra mot sør for Tjuvåskampen. En del råtten snø herfra opp ryggen mot toppen. Bra trøkk i beina i dag. 4,4km/t er greit. Appen svikta meg i dag. Vet ikke årsaken til det rare gps sporet.

Map     2 comments

Skonhovdhøgda

Date:
23.04.2018

Tur alene med Embla.

Map    

Kyrkja

Date:
22.04.2018
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
8.0km

Tur med Ragnar Heier. Flott tur. Litt bom å ikke ha med stegjern. Hardt og isete opp snøflanken mot toppen. Klyvepunktene greie og "tørre". Flott på toppen idag.

Map    

Surtningstinden i kuling

Date:
21.04.2018
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
14.2km

Sterk vind...oppmot storm i kastene og vi slet med å holde oss oppreist på toppen. ikke akkurat stedet for en lunch denne dagen. Vi ga oss ikke selv om forholdene var tøffe oppover ryggen mot toppen. Tok av oss skiene og satt disse godt fast i snøen før vi forlot dem...hvis ikke ville de nok ha forsvunnet i avgrunnen. Gikk greit opp og ned uten stegjern, men var på grensen. Tur med Geir Arne og Anders.

Map    

Semelholstind

Date:
20.04.2018
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
15.0km

Grei tur til topps og helt ok vær helt til vi kom til Kyrkjeglupen. Da kom regnet og iallefall jeg ble kliss våt. Bukse...sokker...støvler.

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
17.04.2018
Map