Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Venholhøgda lokket..

Date:
25.02.2015
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
6.5km

En slik fin ettermiddag måtte brukes på noe spesielt. Tok en tur på sparket...droppet middag og ringte Roger. Fikk med meg han og min følgesvenn Embla. En flott tur ble det da trugeløypa var føyket igjen slik at vi fikk bruke trugene som villmenn i skogen. Vanvittig forskjell på vær og føre bare 25 min bilkjøring fra Gjøvik. Eventyrstemning i skogen,- og takket være en tåkedis ble det noen gyldne øyeblikk.

Map     4 comments

Familietur til Krokvassfjellet

Date:
22.02.2015
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
2:00h

Fikk med meg de fleste i familien på tur denne dagen. Hadde gjort meg flid med skiene dagen før da jeg regnet med harde snøforhold. Hadde lagt på et tynt lag med Rode Multigrade klister og Blå Extra på toppen. Stor var overraskelsen da det var nesten 10 cm flott puddersnø. Vel,-for seint å gjøre noe med skiene da,- og vi hadde faktisk ikke så verst ski likevel. Solen var helt fraværende ved avgang Gjøvik, men sola kom den og vi varmet oss i sola under Krokvassfjellet med stekte pølser og varm kakao. Datteren Ingvild hadde også med seg sin bittelille hund Savannah....en Chihuahua som er ca ett år. Hun satt for det meste i sekken på magen :) Nok en fin tur til dette området...og det blir flere.

Map    

Eventyrlig på Vingromsåsen

Date:
14.02.2015
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
9.0km

En helt eventyrlig tur til Krokvassfjellet på langrennski. Nå bærer det mot rette tida....i dag fikk vi et snev av vår. En varmende sol og gnistrende føre! En flott utsikt fra dette fjellet som er det høyeste i mils omkrets. Med på tur i dag var kona....og min firbeinte kompis Embla.

Map     2 comments

Venholhøgda

Date:
11.02.2015
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
1:40h
Distance:
6.5km

Fin tur til fots i trugeløypa mot Venholhøgda. Kun truger fra Tusseplassen og opp til toppunktet. Greit og fast med vanlige støvler ellers. Ingunn, Embla og jeg var på tur. Et par mobilbilder denne fine milde kvelden..

Map