Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Torsæterkampen fra Torsætra

Date:
30.04.2021
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
6.8km

Trugetur opp til Kampen og Rausteinshytta. Flotte trugeforhold og fortsatt MYE snø. Når blir alt dette borte?? Fin sol og varmt ved Rausteinshytta.

Map    

Eidskollen

Date:
27.04.2021
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
6.2km

Nok en topp på Valdres pf 100 lista. Kom ikke så langt opp veien. En del snø.. stedvis oppover veien, men også lange partier med barmark. Bra stigning oppover og måtte over et hogstfelt på ca 500 moh som var trøblete. Etter dette feltet møtte vi snøen. Den var heldigvis såpass fast at det ikke ble mye gjennomtråkk. Flott toppunkt, men tårnet der oppe er nå på vri til "de evige jaktmarker" Litt surt og kaldt der oppe så det ble kun et kort opphold.

Map    

Hesjabakkollen

Date:
27.04.2021
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
2.1km

Pf 100 jakt i Valdres. Kort tur... litt bratt opp mot toppen. Fin utsikt og fin glissen furuskog på toppen.

Map    

Skonhovdhøgda

Date:
26.04.2021
Characteristic:
Trip by foot

Vår på Skonhovdhøgda. Fikk kjeft av en av grunneierne. Rimelig bøs... Han ville ikke ha noe mer parkering på den plassen som ligger inne som Peakbookelement. Dette er nå fjernet. Blir nå litt verre å få parkert her oppe...spesielt vinterstid.

Map    

Steinsholmen i Mjøsa

Date:
25.04.2021
Distance:
3.9km

Familietur til Steinsholmen. Surt og kaldt. Sterk vind.

Map    

Høgeloft på Hemsedalsfjellet

Date:
24.04.2021
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
18.9km

Flott vær og brukbart føre, men ikke så bra som sist uke. Flott topp med super utsikt. Nok en pf 250 (Viken, Buskerud) Lite folk i fjellet idag, men traff noen. To av de på langrennski med feller som vi gikk sammen med den siste kilometeren til varden. Bra rutevalg idag. Friskt ved varden idag.

Map    

Bygdeborgen

Date:
22.04.2021
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
4.3km

Terjes bursdag idag! 53 år er ingen alder! Tur med Terje, Petter og Gitte. Fint trugeføre oppover... mye snø inne i skogen. Nær snøfritt på toppen. Kaffe og sjokoladekake i le for vinden litt vest for toppunktet.

Map    

Kveld på Tjuvåskampen

Date:
20.04.2021
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
3.6km

Trugetur fra Langsetra. Flott trugeføre.

Map    

Strålende på Hemsedalsfjellet

Date:
18.04.2021
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
21.7km

En virkelig flott fjellskitur med Roar, Kine og de firbente Embla og Maggie. Målet for turen var Høgeloft. Dårlig research pga dårlig tid pga lang tur i går... samt det å følge skisporenes E18 innover fjellet førte oss galt av sted Skravling og lite sjekk av GPS førte oss helt tilfeldig til en annen kremtopp!! Vi var kommet så langt inn i feil dal.. så vi gadd ikke snu. Målet ble Bleia på 1821 moh. Jeg håpet at jeg likevel kunne ta Høgeloft på returen. DET var det ikke stemning for pga gnagsår og slitne bein... Jeg må likevel tilbake for å gå på Jukleeggi. Det ble en del høydemeter på denne turen også og flotte nedkjøringer. Kanskje er Bleia også en flottere topp enn Høgeloft også.... Forøvrig.. fantastiske skiforhold for fjellski idag! Nordre Kluftenosi (1529 moh) >>>

Map    

Vakkert på Knutshøe

Date:
17.04.2021
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
13.3km

Rolig tur med mange pauser i fantastisk vær. Trugetur med Kine. Brukte truger fram til det første klyvepunktet, men derfra og ryggen videre gikk vi med brodder. Greit videre med litt vekslende fasthet på snøen. Noe gjennomtråkk, men også en del bart. En virkelig kremtur. Ikke en sjel å se på hele turen. Derimot var det rimelig mange som var på andre topoturer... Rando er visst det helt store. Fin retur med truger og heller ikke noe mygg problem... i denne dalen som er kjent for disse plageåndene sommerstid.

Map     1 comment