Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Rusletur i bakrus til Rasletinder

Date:
20.11.2011
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
5:10h
Distance:
13.7km

Jeg hadde vært på julebord på lørdagskvelden og kom ikke i seng før kl 01.30, men var nå fast bestemt på at topptur...DET skulle jeg på uansett. Odd Arne har som mål om iallfall å bestige én 2000m topp hver måned. Dages mål var Rasletinder....og det skjønte jeg lite av da klokkeradioen slo seg på kl 06.00. Kunne fanden meg ikke skjønne hvorfor DENNE kom på nå!! Kom til sans og samling og tenkte Odd Arne ja...vi skal jo på tur!!! Dette ble en tøff start på dagen ja. Glad jeg kunne slumre litt i bilen mot Valdresflya for formen var bedriten for å si det slik. Unner ingen denne starten... Dagen og turen ble likevel helt topp den!! Været ble bare bedre og bedre...og det ble formen min også....heldigvis. Det var helt vindstille og fine forhold fra Vandrerhjemmet. Vi kan vel >>>

Map     1 comment

Konger blant Veotinder - Novembertur helt unik..

Date:
16.11.2011
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
8:30h
Distance:
40.0km

En helt rå dag i Jotunheimen!! Sol fra en knall blå himmel...vindstille...nærmest slush i sola mellom Nørdre Stygghøbreatinden og Store Veotinden. 5 topper...i et fantastisk område. Glad og lykkelig etter en dag som ga et psykisk løft i en mørk november.

Map     1 comment

Sykkeltur til Vestre Totens høyeste topp

Date:
13.11.2011
Duration:
1:55h
Distance:
35.1km

Heldigvis stolte jeg på Yr i dag og lot være å dra til Hurrungane. Etter flere fantastiske finværsdager der slo selvfølgelig været om når jeg hadde fri :( Derfor ble det heller en kald treningstur på sykkel til en kommunetopp jeg har vært på flere ganger før. Mye stive klær og gamlesykkelen gjorde det tungt opp bakkene. Utsikten fra tårnet på Lauvhøgda er veldig fin med utsikt mot Mjøsa og Totenbygdene.

Map    

Bergstoppen

Date:
06.11.2011
Duration:
1:39h
Distance:
14.3km
Map