Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Kveldstur til Reinsfjell

Date:
16.07.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.0km

Etter å ha vært på jobb på formiddagen, ble det kveldstur til Reinsfjell. Valgte å gå slik at jeg gikk mot kveldssola på returen. På toppen skrev jeg meg inn i turboka og registrerte turen på Ti på topp og DNTSjekk ut.

Map    

Bjørga/Hovdekollen - Topptrimmen/Ti på topp

Date:
15.07.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
7.6km

Kjørte til Mortenengskaret som anbefalt i Topptrimheftet. Gikk den runden som var foreslått der. Flott utsikt på toppen med stor varde. På toppen registrerte jeg turen på Ti på topp, skrev meg inn i boka og stemplet Topptrimkortet. Gikk ut på utsiktspunktet på 948 moh. og fulgte ryggen til jeg gikk bratt ned Dritarskaret. Gikk videre opp på Hovdekollens utsiktspunkt der jeg skrev meg inn i boka og stemplet Topptrimkortet. Punktet er litt feilplassert på Peakbook. Etterpå gikk jeg på Peakbookelementet (toppen) inne i skogen før jeg returnerte til bilen.

Map    

Lunkefjell

Date:
14.07.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
5.8km

Rrundtur fra Storåsen i fint turvær.

Map    

Leppkampen, lista 100pf - Gausdal fullført

Date:
13.07.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
9.1km

Per Ole ringte på morgenen og foreslo tur til Nordgardsetra slik at jeg kunne fullføre lista med topper med 100 pf i Gausdal. Kjøpte nøkkel til bommen i Helvete, 60 kr. Gikk på godt, merka råk til Stylskar og videre på råk merket Leppskaret. Tok av fra råket og gikk i terrenget opp på Leppkampen med utsikt i alle retninger. Satt og nøt utsikten en stund, vindstille og varmt. På vei ned møtte jeg Per Ole som var på veg opp. Gikk ned igjen til Nordgardsetra og kjørte til bommen der jeg plukket opp Per Ole som hadde gått dit. Svært fornøyd med å ha sluttført en ny liste!

Map     7 comments

Kveldstur til Krokbua

Date:
12.07.2019
Characteristic:
Walk
Distance:
2.9km

Da jeg var ferdig på jobb i dag og klar for tur, ble det regn og torden. Da ble det en fin liten kveldstur i stedet.

Map    

Gråkampen, Topptrim/Ti på topp

Date:
10.07.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
9.4km

Per Ole ringte og lurte på om jeg ville være med på tur. Siden avtalt jobb ble avlyst, kunne jeg det. Turmålet, Gråkampen, i Topptrimmen var nytt for meg. Kjørte Per Ole litt lengre inn i Dørdalen, før jeg kjørte tilbake til parkeringsplassen der råket til Gråkampen startet. Flott råk i åpent terreng til toppen på Vestre Gråkampen der kassa med turboka er plassert. Skrev meg inn i boka og stemplet Topptrimkortet og registrerte turen på Ti på topp. Fortsatte bort til Gråkampen der jeg møtte Per Ole. Han ville gå til Skei, mens jeg gikk det samme råket tilbake.

Map    

Snørvillen, Ti på topp Lillehammer, 10 topper i Ringsaker

Date:
09.07.2019
Distance:
9.4km

Startet fra parkeringsplassen på Sjusjøen og gikk på godt merka, tilrettelagt råk til Snørvillen. Før Fjellelva var det store steiner å gå på i våtområder, etter brua over elva klopplagt. Mye folk i dette råket og også fra Rømåsen. Kanskje ikke så rart da Snørvillen er turmål både i Lillehammer og Ringsaker i år. Skrev meg inn i turboka og registrerte turen på både Ti på topp og 10 topper i Ringsaker. Gikk samme råk tilbake til Sjusjøen. Er nok litt finere å gå fra Rømåsen da en holder seg mer i høyden. Nå har jeg fullført Ti på topp lista i Lillehammer.

Map    

Stolpejakt langs Pilgrimsleden fra Hove til Fåberg

Date:
08.07.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
5.7km

Startet ved jernbaneundergangen nedenfor Høgskolen. Gikk pilgrimsleden til Fåberg. Det var 7 stolper her, deriblant ved Sundgården.

Map    

Reinsfjell med feriegjesten

Date:
07.07.2019
Characteristic:
Hike
Distance:
3.9km

Gikk til Reinsfjellet med Hebbe. Møtte en stor saueflokk og del andre som gikk samme tur. Hebbe oppførte seg eksemplarisk i møte med sauene. I dag skal Hebbe reise hjem til Asker.

Map    

Krokbua

Date:
06.07.2019
Characteristic:
Walk
Distance:
2.9km
Map