Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Moldeheia

Date:
25.10.2014
Characteristic:
Hike
Distance:
5.0km

Kjørte til parkeringsplassen, Damefallet, der det går opparbeidd sti til Skihytta. Alle utenom Arne, som jogger en laaang tur, gikk til Skihytta Og videre til Tusenårsvarden Der skrev vi oss inn i toppboka. Flott utsikt! Vi gikk ned igjen samme vei og alle inklusive Arne kom samtidig til bilen. En flott tur!

Map    

Ti på topp Lillehammer Balbergkampen Kanalen Krokbua

Date:
19.10.2014
Characteristic:
Hike
Distance:
6.0km

Kjørte til Balbergskaret og tok råket Kampen rett opp. Skrev meg inn i toppboka og registrerte turen med mobilen. Tåke på toppen Gikk ned igjen etter det samme råket. Mye folk på vei både opp og ned. Kjørte videre til Kanalen og gikk til Hammerkoia der jeg skrev meg inn i boka og registrerte turen med mobilen. Gikk tilbake og inn til Krokbua der jeg også skrev meg inn i boka og registrerte turen Gikk tilbake til bilen ved Kanalen og kjørte hjem.

Map    

Tur på Savalen

Date:
15.10.2014
Distance:
4.5km

I forbindelse med jobb på Tynset - overnattet på Savalen. Marianne og jeg gikk en liten tur opp på Kletten. Gikk fra hotellet inn til hestesenteret og på bratt, men godt merket råk opp til toppen. Gikk ned igjen på andre siden av alpinanlegget

Map    

Tur på Vestfjellet

Date:
11.10.2014
Characteristic:
Hike
Distance:
3.5km

Avtalte stenging av Fjellro i dag. Hentet Hans Thorvald på Forset skole der han satt og jobbet. Vi kjørte og parkerte på Ringastylen og gikk bort til hytta og stengte hytta for vinteren. Hans Thorvald jogga hjem, mens jeg kjørte og parkerte ved råket opp på Hærfjellet. Gikk opp til toppen og skrev meg inn i toppboka som er nesten ødelagt. Fortsatte til Søre Hærfjellet Gikk tilbake til bilen over Hærfjellet.

Map     1 comment

Fagernes

Date:
08.10.2014

Overnatting på Fagernes i forbindelse med jobb.

Map    

Kviteberg

Date:
08.10.2014
Characteristic:
Hike
Distance:
5.0km

Jobbtur til Valdres. Overnattet på Fagernes hotell og hadde tid til en rask tur til Kviteberg. Gikk fra hotellet og fulgte godt merka, bratt råk til topps. Der skrev vi oss inn i turbok og så på utsikten. Grått vær, men fint likevel. Vi gikk ned igjen samme veg.

Map    

Tur fra Værskei

Date:
05.10.2014
Characteristic:
Hike
Distance:
5.8km

Kjørte til Værskei og tok råket mot Hærfjellet. Oppe på toppen skrev jeg meg inn i toppboka og returnerte samme veg.

Map    

Ti på topp Lillehammer Balbergkampen, Krokbua, Kanalen

Date:
04.10.2014
Characteristic:
Hike
Distance:
6.5km

Kjørte til Balbergskaret og parkerte. Vegen er enda litt preget av flommen i sommer. Gikk råket rett opp til toppen. Skrev meg inn i boka og registrerte turen med mobilen. Gikk ned igjen om masta. Kjørte videre til Kanalen og gikk inn til Hammerkoia. Skrev meg inn i boka og registrerte turen. Fortsatte til Krokbua der jeg skrev meg inn i boka og registrerte turen. Gikk tilbake til bilen og kjørte hjem.

Map