Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur fra Nordseter

Date:
31.03.2013

Kjørte med Jan til Nordseter. Arne, Synnøve, Anne Marit, Jan og jeg gikk til Lunkefjell Vi gikk videre til Sjusjøfjellet og tilbake samme vei

Map    

Skitur til Snørvillen og Mostfjell

Date:
30.03.2013

Da påskegjestene dro til Hafjell, kjørte jeg til Sjusjøtunet og parkerte der. Gikk Birkebeinerløypa innover og tok oppover mot Snørvillen. Gikk bort til toppunktet Fortsatte over Mostfjell Valgte Leindalen tilbake til Sjusjøen i dag Fortsatt fantastisk vær og skiføre, en drømmepåske!

Map    

Skitur på Vestfjellet

Date:
29.03.2013

Satt på med Jan og familien til Værskei. Jeg gikk til Hærfjellet Gikk til Nysetra der det var mye folk på hyggelig familiesamling Mange ivrige kortspillere inne på hytta etterhvert. Gikk tilbake til Astridbekken sammen med Jans familie

Map    

Vestfjelløpet 2013

Date:
28.03.2013

Kjørte til Astridbekken sammen med Jan Arne og familien. Vi tok bussen til Sønstegardsetra. Ingrid og jeg gikk sammen Oppe på Høglikollen tok vi en liten avstikker til toppunktet Vi fortsatte til Astridbekken og fullførte fint Vestfjelløpet.

Map    

Skitur fra Nordseter

Date:
27.03.2013

Kjørte til Nordseter og tok løypa til Lunkefjell Fortsatte over Sjusjøfjellet Gikk tilbake til Nordseter etter Trolløypa til krysset Nordseterfjellet og tilbake til Nordseter.

Map    

Skitur til Hærfjellet og Nysetra

Date:
26.03.2013

Kjørte til Værskei om Grythe. Tante Astrid og tante Rønnaug var med til Værskei. Det spiste vi deilig kål. Tantene satte seg ute i sola, mens jeg gikk til Hærfjellet Fortsatte til Nysetra og tilbake til Værskei. Etterpå var det kaffe og kaker på Grythe. En flott dag!

Map    

Skitur på Sjusjøen

Date:
25.03.2013

Kjørte til Sjusjøen og parkerte på Sjusjøtunet, Fulgte Troll - løypa til krysset Nordseterfjellet. Der tok jeg opp til Lunkefjell. Fortsatte over Sjusjøfjellet tilbake til parkeringsplassen.

Map    

Skitur på Vestfjellet

Date:
24.03.2013

Kjørte til Værskei etter å ha satt av tante Astrid på Granheim. Gikk Kjettbergløypa - til løypekryss mot Kjettberget og Blesteren. Her tok jeg løypa ned mot søre del av Mjogsjøen. Kom lett over på andre sida - der var det maskinkjørt løype opp til Prestkjerringa. Kjørte ned igjen til Nysetra Gikk tilbake til Værskei og hentet tante Astrid på Granheim før jeg kjørte tilbake til Lillehammer

Map    

Skitur til Snørvillen og Mostfjell

Date:
23.03.2013

Kjørte til Sjusjøen, parkerte på Sjusjøtunet. Fulgte Birkebeinerløypa til krysset etter brua. Der tok jeg løypa opp mot Snørvillen. Det var hardt på toppen - slik at jeg gikk til beins bort til toppunktet. Gikk tilbake til løypa og fulgte den over Mostfjell. I bakkene opp mot Mostfjell ble jeg tatt igjen av Peder og Per Asbjørn. Derfra korteste veien tilbake til bilen

Map    

Skitur på Vestfjellet

Date:
10.03.2013

En fantastisk dag igjen. Kjørte til Værskei og parkerte der. Gikk inn til Nysetra og var inne på Ginahytta og skrev meg inn i boka. Gikk oppover mot Prestkjerringa - møtte Per Ole under Gammelhans -han var på vei ned. Gikk tilbake til Nysetra - der jeg skrev meg inn i boka på Ringastylen. Tok den raskeste løypa tilbake til Værskei. Var innom og fikk middag på Nygaard etterpå.

Map