Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur fra Nordseter

Date:
31.12.2013

Kjørte til Nordseter og fulgte er scooterspor mot Lunkefjell. Kom inn på fjelløypa litt før løypekrysset opp mot Lunkefjell. Det var ikke kjørt der siden i går og hadde skavlet seg en del da det nok har blåst og snødd en del siden i går. Det klarnet mer og mer opp, men var overskyet og vind på toppen dessverre. På vei ned igjen ble det trolsk stemning Nede ved krysset igjen, tok jeg raskeste løypa ned til Nordseter, ok selv om den heller ikke var kjørt i dag.

Map    

Skitur til Gjestebodåsen

Date:
30.12.2013

Kjørte til Sjusjøtunet der jeg såvidt fant parkeringsplass. Gikk innover til Kroksjøen Fortsatte på løypa til Gjestebodåsen. Så etter Nygaardskaran som gikk Romjulsrennet da jeg gikk oppover, uten å se noen. Stoppa på høgeste punkt og så da Hans Thorvald. Stod litt til uten å se de to andre, da ga jeg opp, og tenkte jeg ikke hadde oppdaget dem i unnabakken. Så på resultatlista at jeg burde stått litt til. Gikk opp på toppunktet - fint å gå utenom løypene i dag Kom meg ned igjen og fortsatte mot Midtfjellhytta, der møtte jeg Runa som også deltok i rennet. Tok Birkebeinerløypa til høgeste punkt på Midtfjellet - fikk ikke tatt bilde da batteriet på mobiltelefonen var utgått. Gikk Birkebeinerløypa tilbake til Sjusjøen.

Map    

Skitur rundt Storåsen

Date:
23.12.2013

Kjørte igjen til Sjusjøtunet, gikk innover til Kroksjøen og opp på Storåsen. Tok raskeste løypa ned igjen til Sjusjøtunet.

Map    

Skitur rundt Storåsen

Date:
22.12.2013

Samme tur som i går. Gikk fra Sjusjøtunet og innover Birkebeinerløypa, tok mot Kroksjøen der jeg tok løypa mot Storåsen. Ble strålende da jeg kom opp mot Storåsen, brøyta opp til toppunktet, så ikke sporene fra i går pga. nytt snøfall. Kom meg ned igjen og akte nedover mot Sjusjøen. [image:sinyg_mot_sjusjøfjellet.jpg|medium|left]] Flott også nede på stadion

Map     2 comments

Skitur på Sjusjøen

Date:
21.12.2013

Kjørte og parkerte på Sjusjøen. Gikk litt innover Birkebeinerløypa, tok av og fulgte løypa til Kroksjøen. Gikk over veien og oppløypa til Storåsen. Gikk opp på toppunktet der. Da jeg skulle gå ned igjen klarnet det opp Akte ned igjen til Sjusjutunet og kjørte hjem.

Map    

Skitur fra Birkebeineren

Date:
14.12.2013

Kjørte til Birkebeineren skistadion og gikk over skiskytterstadion og ut i lysløypa. Tok av fra den og gikk løypa som går nesten over høgeste punkt. Her var det ikke kjørt løypemaskin i dag, så det var mye løssnø i sporet, men fint å gå. Tok av fra løypa og ut mot toppunktet. Kom meg ned på Lysløypa igjen og tilbake til stadion. Kjørte så til Nordseter der jeg besøkte fetter Per med familie. Der var det riktig hyggelig, fikk servert deilige vafler og kaffe.

Map    

Skitur fra Nordseter

Date:
23.11.2013

Etter å ha laget sylte, kjørte jeg til Nordseter og gikkpå ski innover. Gikk av fra veien, og bort på Ytre Nysæterhøgda. Gikk tilbake til Nordseter igjen.

Map    

Skitur fra Spidsbergseter

Date:
19.11.2013

Marianne og jeg skulle kjøre til Tynset på jobb. Vi stoppet på Venabygdsfjellet og gikk en skitur fra Spidsbergseter til Flaksjølia Da vi kjørte videre stoppa vi og så på Store Sølnkletten Og på Solbergplassen Men så ble det jobbing resten av dagen

Map    

Skitur fra Pellestova

Date:
17.11.2013

På Skisporet.no så det ut til at det var Øyerfjellet som hadde nykjørte løyper i dag. Hentet Sigrid B F og kjørte sammen med henne til Pellestova der vi parkerte. Gikk bort til løypene og gikk inn til Hita Der snudde vi og gikk tilbake til Pellestova Litt lite snø, og ganske hardt etter mildværet i går, men en flott dag på ski

Map    

Utsikten Gålå

Date:
16.11.2013

Kjørte Pål til Gålå. Han skal være på BIs hytte en uke for å skrive. Da han hadde innstallert seg på hytta, kjørte vi opp til parkeringsplassen ved løypene. Vi gikk en liten runde i løyper der det dessverre var litt lite snø. Det er et flott skiterreng på Gålå. Var på Utsikten, men gikk ikke opp i tårnet. Kjørte Pål tilbake på BIs hytte før jeg kjørte hjem til Lillehammer.

Map