Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur på Sjusjøen

Date:
31.03.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
7.6km

Med Pål og Leila på Sjusjøen

Map    

Hærfjellet

Date:
29.03.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
6.6km

Familiedag på Borgnyhytta! Vi parkerte Værskei og gikk til innvielsesfesten av nybygget på Hytta. Der var det servering og hyggelig prat med små og store i slekta. Anne Marit og jeg gikk en tur opp på Hærfjellet i strålende vær før vi gikk tilbake til hytta der det var mer servering og kortspill. Påvente tilbake til Værskei gikk jeg oppom Værskeitoppen. Nok en strålende påskedag.

Map    

Skitur i strålende vær på Vestfjellet

Date:
28.03.2018
Distance:
14.0km

Kjørte med Jan Arne og familien til Værskei. Gikk inn til Nysetra, ingen hjemme på Fjellro. De ville gå innover Skjelbreidsfjellet. Jeg, som går saktere, snudde før jeg kom opp på toppene i dag. Da jeg kom ned, møtte jeg Kristine og Hans Thorvald. Ble med på hytta og snart kom også de andre. Vi hadde det riktig koselig inne der. Gikk tilbake om Værskeitoppen.

Map    

Skitur fra Nordseter

Date:
27.03.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
13.7km

Påskegjestene dro til Hafjell og jeg til Nordseter. Gikk løypa om Nevelosen. Tok Trolløypa til krysset Nordseterfjellet, der jeg tok opp på Lunkefjell og Sjusjøfjellet. Snudde der og tok raskeste løype tilbake til Nordseter.

Map    

Skitur på Kinnkjølen

Date:
26.03.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
10.6km

Skitur delvis sammen med Per Ole, Jan Arne, Anne Marit, Synnøve og Ingrid. Jan Arne kjørte til Tittut slott. Det hadde kommet litt nysnø slik at løypene ikke var helt patente. Men jeg kom meg da på Kinnkjølen. Snudde der og gik tilbake og opp på Rindåsen. Derfra ned igjen til bilen. I bakken ned ble jeg nådd igjen av Anne Marit og Ingrid som hadde gått rundt om Stålan og Kinna. Jan Arne og Synnøve hadde også gått rundt og kom like etter at vi var nede ved bilen. En fin tur i godt vær.

Map    

Tur nr. 100 på Lunkefjell

Date:
25.03.2018
Distance:
11.3km

Strålende påskevær! Gikk rett opp på Trolløypa og fulgte den til krysset Høghaugen der jeg tok løypa opp til Sjusjøfjellet. Fortsatte til Lunkefjell. Nå var det kommet ny bok som jeg skrev meg inn i. Kjørte rett ned til Nordseter, gjenstår litt vasking før det kommer påskegjester.

Map     1 comment

Skitur langs Mesnaelva

Date:
24.03.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
13.7km

Gikk ut Birkebeinerløypa og tok scooterløypa til Mesnaelva. Gikk over høgeste punkt på Kanthaugen tilbake til stadion.

Map    

Skitur fra Nordseter

Date:
22.03.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
11.3km

Etter å ha fått vurdert kneet på sykehuset, kjørte jeg til Nordseter. Gikk rett opp på Lunkefjell og bort til Sjusjøfjellet, både toppen og utsiktspunktet. Snudde og gikk tilbake, men nå tok jeg Trolløypa til Reinavegen og den tilbake til Nordseter.

Map     2 comments

Skitur på Vestfjellet

Date:
18.03.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
15.9km

Kjørte til Værskei og gikkrett inn til Nysetra og oppover mot Skjelbreidsfjellet. Skimtet to personer på vei fra Myssmørhelje til Gammelhans. Tenkte at det sikkert var Per Ole og Anne Grete som jeg visste var i området. Tok derfor av fra løypa og gikk op på Myssmørhelje. Snudde der og gikk tilbake til Værskei. Kjørte innom Nygaard og hadde det hyggelig der sammen med Per Ole, Margrethe og Anne Grete.

Map    

Birkebeinerrennet 2018

Date:
17.03.2018
Characteristic:
Ski trip
Distance:
17.7km

Parkerte som vanlig på Sjusjøtunet og gikk til tradisjonell stopp. Serverte gel, kaffe og Cola til de to eneste fra Nygaard som gikk, Per Ole og Johannes. Da de hadde passert, gikk jeg tilbake med hyggelig stopp ved team Flugstad. Etterpå var jeg innom hos Oddvar, der jeg også møtte Gina, Per Ole og Johannes.

Map     1 comment