Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Oslotur

Date:
30.09.2018
Characteristic:
Walk

Dro til Oslo med toget kl. 7.14. Tok t-banen til Tøyen og møtte Simen og Arne ved Botanisk hage. Vi gikk en runde og så på bla. Urtehagen, Oldemors hage, Fjellhaugen og Victoriahuset med eksotiske planter. Kaffepause på Tøyen gård. Så tok vi bussen til St.hanshaugen og spiste lunsj i leiligheten til Simen. Gikk opp på Idioten før vi skilte lag. Arne skulle reise tilbakestille Bergen, mens Simen og jeg skulle gå til Nasjonalgalleriet. Vi gikk over St. Hanshaugen og Vår Frelsers gravlund. På Nasjonalgalleriet traff vi Elfrid og Silvia. Så på den flotte Sohlbergutstillingen og også en del i de faste samlingene. Etterpå var vi på Brasserie Blanche og spiste middag før jeg gikk til Nasjonalteateret og tok toget hjem. En svært vellykket dag!!

Map     4 comments

Sundgården

Date:
29.09.2018
Characteristic:
Walk
Distance:
1.6km

Kjørte ned til Fakkelgården og gikk sammen med Per Ole til Sundgården. Interessant historie på stedet. Skrev meg inn i turboka og registrerte turen på Ti på topp.

Map    

Grøtåshaugen

Date:
29.09.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
5.0km

Kjørte Per Ole til Storåsen. Kjørte tilbake til Nordseter og parkerte ved bommen innover Til Grøtåshaugen. Gikk opp til toppen, skrev meg inn i turboka og registrerte turen på Ti på topp og DNTSjekkUt. Gråvær, litt snø i terrenget, men fint å gå.

Map    

Ved Sjusjøvannet

Date:
28.09.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
3.5km

Har sett at det er premiering for tre turer til alle turmål i Ti på topp og har tenkt å prøve å få til det. Kjørte til Rustad fjellstue og gikk innover løypa Sjusjøvannet rundt til Åtangen der Ti på toppkassa er. Gikk ut på Åtangen og skrev meg inn i turboka og registrerte turen på Ti på topp. Gikk opp på toppunktet på tangen før jeg gikk tilbake til Sjusjøen. Litt snø i terrenget på Sjusjøen. Strålende vær. Etterpå kjørte jeg til Røyslivegen og gikk langs Røyslitjernet til turposten der jeg skrev meg inn i turboka og registrerte turen på Ti på topp. Så kjørte jeg ned til Lillehammer camping og gikk til turposten i Søre Ål. Skrev meg inn i turboka og registrerte turen på Ti på topp.

Map    

Sundgården

Date:
27.09.2018
Characteristic:
Walk
Distance:
1.6km

Etter å ha vært på Grythe stoppet jeg ved Fakkelgården og gikk råket/Pilegrimsleden til Sundgården. Skrev meg inn i turboka og registrerte turen på Ti på topp.

Map    

Krokbua

Date:
27.09.2018
Characteristic:
Walk
Distance:
3.1km

Gikk til Krokbua, skrev meg inn i turboka og registrerte turen på Ti på topp og DNTSjekkUt.

Map    

Krokbua

Date:
25.09.2018
Characteristic:
Walk
Distance:
3.0km

Gikk til Krokbua der jeg skrev meg inn i boka og registrerte turen på Ti på topp og DNTSjekk ut.

Map    

Balbergkampen

Date:
24.09.2018
Distance:
3.3km

Råket rett opp og om masta ned. Sur vind på toppen, men strålende sol. Skrev meg inn i boka og registrerte turen på Ti på topp og DNTSjekkUt. Etterpå kjørte jeg til Nygaard og var på Prestsletta da Per Ole, Johannes og Margrethe kom ned med ungdyra fra setra.

Map    

Sightseeing På Senja

Date:
23.09.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
1.5km

Gråværsdag. Etter en solid frokost og pakking ble det båttur tilbake til Botnhamn. Derfra på biltur i det flotte landskapet på Senja. Stoppet i Mefjordvær der vi hadde planlagt en liten tur. Etter litt fram og tilbake ble det Jorunn og Sivert, Hans Thorvald, Kristine og jeg som gikk tur. De andre kjørte tilbake til en klatrepark på Senjahopen. Turen gikk langs kanten mot havet ut til fyret før vi gikk opp på toppen. Der var det bok til å skrive seg inn i. Kortere, god sti ned fra toppen. Etterpå kort innom klatreparken før vi kjørte tilbake til Silsand.

Map    

Tur fra Gavlen

Date:
22.09.2018
Distance:
5.5km

Etter god frokost og litt spilling i påvente av at det skulle slutte å regne dro Vertsfamilien, Hans Thorvald, Kristine og jeg avgårde innover fra Gavlen. Vi gikk inn til en jakthytte der vi tente opp bål, grilla osteskiver og marshmallows og spiste niste. Jorunn, ungene og jeg samme veg tilbake, mens Tor Erling, Kristine og Hans Thorvald gikk opp på Vasslibruna på tilbaketuren. Tilbake på Gavlen ble det potet- og gulrotopptaking, løpekonkurranse og deilig middag.

Map