Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur på Vestfjellet

Date:
28.04.2013

Kjørte til Nygaard og hentet Per Ole som ble med på fjellet. Vi kjørte til Værskei. Han gikk til Steinehytta og jeg til Fjellro - hensikten var å hente hyttebøker. Jeg har lyst til å se i dem i forbindelse med fotobøker jeg lager. Gikk bortom toppunktet Værskeitoppen på vei tilbake.

Map    

Skitur på Sjusjøen

Date:
21.04.2013

Kjørte til Sjusjøen og gikk på nykjørte spor opp til krysset der en går opp til Mostfjell. Opp til toppen var det ikke kjørt, men det var likevel fint å gå opp. Kjørte ned og fortsatte løypa om Leindalen tilbake til Sjusjøen.

Map    

Skitur fra Storåsen

Date:
20.04.2013

Kjørte og parkerte på Storåsen og gikk en skitur i området. Fortsatt godt føre, var oppom toppunktet. Vel nede igjen ble det litt hagearbeid - da oppdaget jeg til min store overraskelse at jeg nok har hatt ubedte gjester helt inne ved huset.

Map    

Skitur fra Nordseter

Date:
13.04.2013

Kjørte til Nordseter og parkerte på Nevra. Nyoppkjørte løyper fra Nordseter, men ikke om Lunkefjell. Klabba litt oppover da ingen hadde gått opp dit fra Nordseter før meg i dag. Møtte noen som hadde gått fra Sjusjøen. Møtte noen få til på vei opp da jeg gikk ned igjen. Flere folk i de oppkjørte løypene, og jeg må innrømme det var bedre å gå der. Men jeg hadde da vært på en topp!

Map    

Skitur fra Nordseter

Date:
01.04.2013

Kjørte til Nordseter og parkerte på Nevra. Gikk raskeste vegen til Lunkefjell Fortsatte over Sjusjøfjellet Kjørte videre mot Sjusjøen og tok løypa mot Vesle Lunkefjell. Tok sjansen på å gå opp på toppunktet selv om det er skavlete på høydedragene i år Det gikk fint, fortsatte tilbake til Nordseter via Trolløypa

Map     1 comment