Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur fra Nordseter

Date:
31.03.2019
Characteristic:
Ski trip
Distance:
8.0km

Mye vind i dag. Valgte å gå opp på Lunkefjell/Sjusjøfjellet med vinden i ryggen. Fra Heståsmyra tok jeg Skogsløypa tilbake til Nordseter.

Map    

Skitur på Sjusjøen

Date:
30.03.2019
Characteristic:
Ski trip
Distance:
15.3km

Gikk Birkebeinerløypa til Midtfjellkoia der jeg tok løypa til høyre omtrent til Kopnagelen. Derfra løypa over Snørvillen og Mostefjell. Tilbake til parkeringa gikk jeg løypa langs Sjusjøvannet.

Map    

Skitur fra Nordseter

Date:
29.03.2019
Characteristic:
Ski trip
Distance:
15.2km

Gikk innover Reinavegen til krysset ved Melsjøvegen, gikk innover til krysset der det tar av løype til Lunkefjell. Gikk bortom Sjusjøfjellet før jeg gikk over Lunkefjell tilbake til Nordseter.

Map    

Skitur på Nordseter

Date:
28.03.2019
Characteristic:
Ski trip
Distance:
19.3km

Etter å ha jobbet på formiddagen dro jeg på skitur på Nordseter. Gikk opp på Trolløypa ved krysset Nordseterfjellet. Gikk Trolløypa til krysset Høghaugen, der gikk jeg løypa til Sjusjøfjellet og Lunkefjell. Gikk ned igjen til Trolløypa og fulgte den til Reinavegen, gikk rett over den og gikk løypa på øversida av Nevelvatnet tilbake til Nordseter. Skulle ta bilde på høgeste punkt på denne løypa, da oppdaget jeg at telefonen hadde slått seg av. Har lagt til 3 km på turlengden. Fin tur!

Map    

Eftastur fra Birkebeineren

Date:
27.03.2019
Characteristic:
Ski trip
Distance:
9.3km

Etter å hå vært på jobb, kjørte jeg til Birkebeineren, gikk ut Birkebeinerløypa og scooterløypa til Øvstdalsfossen. Gikk tilbake og om Bottilmyra med til Kanalen. Gikk tilbake til stadion over Kanthaugen.

Map    

Skitur fra Nordseter i strålende vær

Date:
25.03.2019
Characteristic:
Ski trip
Distance:
18.0km

Gikk rett opp til Lunkefjell og til Sjusjøfjellet. Gikk litt tilbake og tok løypa til Melsjøen. Derfra forbi Nysetra til Reinavegen. Gikk om Nevelosen tilbake til Sjusjøen. Strålende vær og godt skiføre. Ikke vind i dag.

Map    

Skitur fra Værskei

Date:
24.03.2019
Characteristic:
Ski trip
Distance:
15.2km

Bestemte meg for Vestfjellet da jeg så på Skisporet at de kjørte løyper der. Kjørte innom Nygaard, Per Ole ble med til fjells. Gikk Kjettbergløypa til Kroktjønnkrysset og tok opp til Nysetra. Fortsatte til Hærfjellet og derfra om Værskeitoppen tilbake til Værskei. Ringte Per Ole som hadde litt igjen, så jeg gikk en liten runde mens jeg ventet på ham. La på 1 km på turlengden.

Map    

Tur til Budapest

Date:
21.03.2019

19. - 23. mars 2019 Tur sammen med Marit og Helge. Vi bodde i Pest. 19. mars: Besøkte fransiskanerkirken og spiste middag på Karpatia med Live musikk. 20. mars: gikk til St. Istvankatedralen, om Frihetsplassen til Parlamentet, på Birgitbroen og på Birgitøya. Tilbake passerte vi monument over jøder som ble skutt ved Donau vinteren 1945. Var på orgelkonsert i St. Istvan. 21. mars: Gikk til Helteplassen der Marit og jeg var på Kunstmuseet og så flotte bilder av bla. Rafael og El Greco. Tok metroen ned til sentrum og var i synagogen, der vi fikk omvisning og så Holocaust minnesmerket i hagen. Spiste på Getto Gulyas i det jødiske kvarteret før vi gikk til Frans Lisztmuseet der vi var på konsert. 22. mars: Gikk over kjedebrua til Buda der vi var gikk opp til Mathiaskirka og Borgområdet. >>>

Map    

Skitur

Date:
17.03.2019
Distance:
9.2km

Map    

Support i Birkebeinerrennet

Date:
16.03.2019
Characteristic:
Ski trip
Distance:
18.0km

Gikk som vanlig fra Sjusjøen og ned i lia mot Kvarstadsetra. Tradisjonell servering til Per Ole og Jan Arne. Det har også blitt vanlig med hyggelig stopp hos Team Flugstad litt lenger opp i bakken. Satte på Peakbookappen på tilbaketuren, har derfor doblet strekningen jeg gikk. Strålende vært dag, litt trått føre.

Map     1 comment