Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Ti på topp, Mesnaelva

Date:
31.05.2015
Characteristic:
Walk
Distance:
4.0km

Etter å ha vært på hyggelig lag på Nygaard med god mat og gamle bilder, kjørte jeg til Kanalen og gikk inn til Krokbua. Der skrev jeg meg inn i boka og registrerte turen med mobilen. Gikk tilbake til Kanalen og kjørte Kantvegen, stoppet og gikk opp på høyeste punkt før jeg kjørte hjem.

Map    

Ti på topp, Lillehammer, Mesnaelva

Date:
24.05.2015
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
5.5km

Etter å ha vært på biltur med tante Astrid, kjørte jeg til Kanalen og gikk inn til Krokbua. Der skrev jeg meg inn i boka og registrerte turen med mobilen. Gikk tilbake, tok råk mot Kanthaugen og gikk opp på høyeste punkt der. Gikk ned på lysløypa og fulgte råk tilbake til Kanalen.

Map    

Topptrimmen Gausdal, Ti på topp Lillehammer, Landskampen

Date:
23.05.2015
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.5km

Kjørte til Follebu og kjøpte Topptrimkortet på Bolt'n. Kjørte opp på Øverbygdsvegen og fulgte den til Landsvegen og kjørte den til Nyhus, der jeg parkerte. Fulgte godt merka råk opp til toppen av Landskampen. Der skrev jeg meg inn i toppbøkene til både Topptrimmen og Ti på topp. Klipte av på topptrimkortet og registrerte turen men mobilen i Ti på topp Gikk ned igjen det litt lengre råket og kjørte hjem til Lillehammer der hagearbeidet ventet. Fikk slått plenen for første gang i år.

Map     2 comments

Ti på topp Lillehammer Balbergkampen

Date:
17.05.2015
Characteristic:
Hike
Distance:
3.0km

Etter å ha vært på flott 17. mai lunsj på Nygaard sammen med tante Astrid, kjørte jeg opp i Balbergskaret. Tok råket Kampen rett opp. På toppen skrev jeg meg inn i toppboka og registrerte turen. Gikk om utsiktspunktet Gikk råket om masta ned igjen til bilen.

Map    

Ti på topp Lillehammer

Date:
14.05.2015
Characteristic:
Hike
Distance:
2.8km

Kjørte til Balbergskaret og tok råket rett opp. Skrev meg inn i toppboka og registrerte turen med mobilen Gikk om utsiktspunktet Og tok samme råket ned igjen

Map    

Skitur på Skei

Date:
10.05.2015
Characteristic:
Ski trip
Distance:
19.5km

Kjørte til parkeringsplassen ved bommen på Per Gynt vegen. Gikk innover Per Gynt vegen på nykjørt løype. Ved løypekrysset der løypa til Slagsfjellet tar av, tok jeg den og gikk oppover. En liten avstikker til toppunktet Derfra ned til Skardbua ned igjen til Per Gyntvegen og tilbake til bilen. Flott vær hele dagen.

Map    

Gjestebodåsrunden

Date:
09.05.2015
Characteristic:
Ski trip
Distance:
15.5km

Kjørte og parkerte på Sjusjøtunet. Gikk Birkebeinerløypa inn til Midtfjellhytta. Fulgte så løypa om Gjestebodåsen med kort avstikker oppom toppunktet, kan fortsatt gå utenom de oppkjørte løypene Derfra tilbake til Sjusjøen og krysset ved Kuåsen og Kroksjøen

Map    

Skitur på Sjusjøen

Date:
03.05.2015
Characteristic:
Ski trip
Distance:
15.5km

Kjørte til Sjusjøen. Gikk innover Birkebeinerløypa til Midtfjellhytta. Tok løypa om Gjestebodåsen. Gikk opp på toppunktet. Fortsatte til Kroksjøkrysset Der møtte jeg Oddvar og snakket litt med ham før jeg fortsatte ned til Birkebeinerløypa og tilbake til bilen. Stoppet der Birkebeinerløypa krysser vegen mellom Nordseter og Sjusjøen og snakket med Ragnhild og Arve som ventet på Oddvar der.

Map    

Seminar i Italia

Date:
01.05.2015
Characteristic:
Walk
Distance:
21.0km

28. april - 2. mai 2015 Seminar i Toscana Seminaret var i Monteverdi Marittimo, ca 400 moh. Besøkte i tillegg Volterra, en liten fjellby. 1. mai var vi i Roma Reiste hjem lørdag 2. mai

Map     1 comment