Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Tur til Østre Memurutind

Date:
29.07.1991

Tur sammen med Jan, Per Ole og Pål Gikk vi inn Heillstugudalen og opp i Veoskaret. Gikk så Veobreen til Memuruskaret, og derfra opp på Østre Memurutind 2301 moh. Ned igjen til Memuruskaret og opp på østtoppen av Store Memurutind 2366 moh. Her var ikke jeg med. Gikk så tilbake om Veoskaret. Tilbake ved teltene pakket vi sammen, gikk til Spiterstulen og reiste hjem til Nygaard. Fjellturen denne dagen tok 10 timer i følge Påls treningsdagbok

Map    

Tur til Spiterhø

Date:
28.07.1991

Gikk fra teltplassen opp til Leirhø N og videre til Spiterhøene og Skauthøi Derfra ned til Spiterstulen og tilbake til teltplassen. I følge treningsdagboka til Pål tok turen 9 timer.

Map    

Spiterstulen

Date:
27.07.1991

Denne dagen skulle vi gå over Visa, men Pål fikk vansker med å komme over og vi ble ikke med på topptur denne dagen. Etter at han kom over, gikk vi rundt om Spiterstulen og tilbake til teltet. Vi var 7 timer på tur i følge treningsdagboka til Pål.

Map    

Hellstugutindene

Date:
26.07.1991

Startet fra teltplassen på bru over Hellstuguåa og gikk bratt opp Fortsatte over de Nørdre Hellstugutindene Så over til Midtre Hellstugutind Derfra gikk vi ned på breen for å gå opp på Store Hellstugutind fra sør Nede igjen derfra gikk Per, Pål og Jan opp på søre Hellstugutind, og alle gikk ut på breen igjen og opp på først den søre Hellstugubrehesten og så på den nørdre Hellstugubrehesten Fortsatte ned breen og tilbake til teltet. I følge Påls treningsdagbok hadde vi vært på tur i 13 timer.

Map    

Tur til Galdhøpiggen

Date:
25.07.1991

Tur over Styggebreen fra Juvasshytta sammen med Jan, Johannes, Pål, Per Ole og Margrethe Ned igjen samme vei. I følge Påls treningsdagbok hadde vi vært på tur i 5 timer. Etter dette kjørte Margrethe og Johannes hjem til Gausdal, mens Per Ole, Jan Arne, Pål og jeg kjørte inn til Spiterstulen. Vi gikk innover Visdalen og fant oss en fin teltplass.

Map    

Kveldstur til Kjelhø

Date:
24.07.1991

Tur med Per Ole, Pål og Johannes, overnatting på Juvasshytta Etter å ha kommet fram til Juvasshytta, gikk Per Ole, Johannes, Pål og jeg opp til Kjelhøe. Per Ole og Pål fortsatte til Galdhø, mens Johannes og jeg gikk rett ned igjen til Juvasshytta

Map    

Hærfjellet

Date:
18.07.1991

Tur sammen med Jorunn, Mari, Marit og Elfrid fra Nysetra

Map    

Tur til Steindalsnosi

Date:
08.07.1991

Tur sammen med Anders, Oddvar, Jorunn, Pål og Laurits I følge treningsdagboka til Pål var vi på fjelltur i 6 timer denne dagen.

Map    

Tur til Store Soleibotntind

Date:
07.07.1991

Tur sammen med Oddvar, Anders, Pål, Laurits og Jorunn. Alle utenom meg tok et bad i et fjellvann på vei ned. I følge treningsdagboka til Pål var vi på tur i 4 timer.

Map