Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur fra Nordseter

Date:
23.11.2013

Etter å ha laget sylte, kjørte jeg til Nordseter og gikkpå ski innover. Gikk av fra veien, og bort på Ytre Nysæterhøgda. Gikk tilbake til Nordseter igjen.

Map    

Skitur fra Spidsbergseter

Date:
19.11.2013

Marianne og jeg skulle kjøre til Tynset på jobb. Vi stoppet på Venabygdsfjellet og gikk en skitur fra Spidsbergseter til Flaksjølia Da vi kjørte videre stoppa vi og så på Store Sølnkletten Og på Solbergplassen Men så ble det jobbing resten av dagen

Map    

Skitur fra Pellestova

Date:
17.11.2013

På Skisporet.no så det ut til at det var Øyerfjellet som hadde nykjørte løyper i dag. Hentet Sigrid B F og kjørte sammen med henne til Pellestova der vi parkerte. Gikk bort til løypene og gikk inn til Hita Der snudde vi og gikk tilbake til Pellestova Litt lite snø, og ganske hardt etter mildværet i går, men en flott dag på ski

Map    

Utsikten Gålå

Date:
16.11.2013

Kjørte Pål til Gålå. Han skal være på BIs hytte en uke for å skrive. Da han hadde innstallert seg på hytta, kjørte vi opp til parkeringsplassen ved løypene. Vi gikk en liten runde i løyper der det dessverre var litt lite snø. Det er et flott skiterreng på Gålå. Var på Utsikten, men gikk ikke opp i tårnet. Kjørte Pål tilbake på BIs hytte før jeg kjørte hjem til Lillehammer.

Map    

Balbergkampen

Date:
02.11.2013

Kjørte til Balbergskaret og tok råket "Kampen opp" Skrev meg inn i boka som nr. 2119 siden 4.august i år. Det er mange som går til Balbergkampen. Traff noen hyggelige damer som spanderte deilige blåbærmuffins. Gikk om utsiktspunktet og samme råk ned Strålende novembervær i dag.

Map