Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Topptrimmen 2012 Djuptjernkampen

Date:
26.07.2012

Kjørte til avkjøringa til Tronhus og gikk inn dit og fulgte råkert innover. Tok opp på Solskiva Fortsatte opp på Djuptjernkampen Tilbake til bilen

Map    

Hærfjellet

Date:
25.07.2012

Kveldstur sammen med Marit og Helge etter at vi hadde vasket Ginahytta og vært en tur i Steinehytta. De kjørte til Staumsetra og så gikk vi opp på Hærfjellet - de fulgte meg til dalen før Fangenhytta - da snudde de og gikk samme vei tilbake. Jeg fortsatte over Rypefjellet og ned til Nysetra der jeg overnattet. Ikke lett å finne toppunkt på Rypefjellet.

Map    

Tur til Vardåsen i Asker

Date:
22.07.2012

På tur med Leila, Pål og Helmer. Parkerte ved Gullhella st. og fulgte råket til topps, fortsatte videre ned og tilbake til bilen slik at det ble en rundtur.

Map    

Topptrimmen 2012, Snæreskampen

Date:
18.07.2012

Kjørte til like før Toftsetra og parkerte der. Gikk råket opp til toppen og fortsatte over flere småknauser og gikk på de to Glupan, tilbake samme vei. Møtte to damer på vei opp da jeg gikk ned, ellers ingen. Litt småregn til å begynne med, men ikke så mye at jeg ble våt.

Map    

Storfjellet

Date:
15.07.2012

Kjørte litt oppfor flyplassen og fulgte vei opp til toppen - retur samme vei. Var sammen med Dora

Map    

Moscow

Date:
01.07.2012

23. juni - 3- juli 2012 Elvecruise fra St. Petersburg til Moskva. 23. juni: Med fly til St Petersburg via Moskva. Fra flyplassen rett til båten Michael Chernishevsky. 24. juni: St Petersburg,bla. Blodskirken, Peter Paul, Isak- kategralen og Vinterpalasset/Eremitasjen.Om kvelden på Svanesjøen. 25. juni: Pushkin/Kararinapalasset og Pershof, På ettermiddagen dro båten fra St. Petersburg innover Neva. Passerte Shisselburg før vi kom ut på Ladoga. 26. juni: På elva Svir. Ettter første sluse var vi i land i den rekonstruerte landsbyen Mandrogi. Spiste lunsj på land. Fortsatte på Svir før vi kom ut på Onega. 27. juni: Over Onega og til øya Kizhi med trekirke på Unescos verdensarvliste. Tilbake over Onega og inn på kanal med 6 sluser. 28. juni: På kanalen og Kvitesjøen og fram til Goritsy. >>>

Map