Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur fra Birkebeineren

Date:
30.03.2015
Characteristic:
Ski trip
Distance:
9.0km

Kjørte til Birkebeineren, samme tur som i går, men motsatt veg I dag var alle løypene nykjørte

Map    

Skitur fra Birkebeineren

Date:
29.03.2015
Characteristic:
Ski trip
Distance:
9.0km

Kjørte til Birkebeineren og gikk ut langs Birkebeinerløypa til Mesnaelva. Tok scooterløypa til Øvstedalsfossen Snudde der og gikk tilbake til Kubruveita og fulgte Mesnaelva til Bottilmyra. Gikk over myra og tok lysløypa . Gikk opp til høyeste punkt i tung nysnø, det var ikke kjørt der i dag. Derfra tilbake til stadion og hjem.

Map    

Skitur på Nordseter

Date:
28.03.2015
Characteristic:
Ski trip
Distance:
16.0km

Kjørte til Nordseter og parkerte bilen der, møtte Runa og Per akkurat da jeg skulle kjøre innpå parkeringsplassen. Gikk raskeste løypa opp til Lunkefjell Fortsatte til Sjusjøfjellet Og derfra i terrenget til Veste Lunkefjell Fortsatte i terrenget ned på Fjelløypa (Trolløypa) som jeg fulgte til krysset Nevelvatn. Derfra gikk jeg mot Nevelfjell til krysset Nevelåsen. Derfra raskt tilbake til Nordseter. Kjørte ned til fetter Pers hytte der jeg fikk kaffe, deilige vafler og hyggelig prat.

Map    

Askim

Date:
24.03.2015

Overnatting i Askim i forbindelse med jobb

Map    

Skitur til Nevelfjell

Date:
22.03.2015
Characteristic:
Ski trip
Distance:
10.5km

Kjørte til Nordseter og tok løypa innover mot Nevelåsen og Fjelldokka. Ved Fjelldokka tok jeg rett oppover mot Nevelfjell. Flere hadde godt der tidligere, så det gikk fint selv om det ikke er kjørt løype her. Flott på toppen selv om det ikke var sol i dag. Gikk inn og skrev meg inn i hytteboka, før jeg gikk bort til toppunktet. Tok av skiene og gikk ned de øverste og bratteste bakkene. Kom meg fint ned igjen på skiløypa og fulgte den til krysset Nevelvatn. Derfra gikk jeg raskeste veg tilbake til Nordseter.

Map    

Birkebeinerrennet 2015

Date:
21.03.2015
Characteristic:
Ski trip
Distance:
18.0km

Kjørte og parkerte på Sjusjøtunet. Gikk som vanlig inn til Midtfjellet Videre nedover bakkene til den vanlige plassen der Arne, Hans Thorvald, Pål, Per Ole, Johannes, Jan Arne og Anne Grete fikk kaffe/cola, juice, kjeks og gullbrød. Etter at alle Nygaardsfolkene hadde passert, pakket jeg sammen og gikk oppover mot Midtfjellet igjen. Stoppet på matstasjonen til team Flugstad og fikk hyggelig prat med Per Asbjørn og Anne. Etter å ha heiet på Runa og Berit fortsatte jeg tilbake til parkeringsplassen og kjørte hjem.

Map     5 comments

Skitur på Sjusjøen

Date:
15.03.2015
Characteristic:
Ski trip
Distance:
17.5km

Trafikkaos i Lillehammmerområdet i dag. Tenkte å kjøre til Nordseter, vansker med å komme ut på Nordsetervegen og på Nordseter var det full stopp. Snudde og kjørte mot Sjusjøen, men hadde glemt at vegen var stengt pga Birken arrangementene. Parkerte derfor rett før der Birkebeinerløypa passerer vegen. Gikk litt innover Birkebeinerløypa, tok av og gikk langs Sjusjøvannet. Tok rett opp til Mostfjellet og over til Snørvilllen Derfra ned til Birkebeinerløypa, fulgte den til Fjellmyra, der jeg tok opp til Storåsen Derfra ned igjen til Birkebeinerløypa og ned igjen til bilen. Strålende vær og føre hele tida i dag også!

Map    

Skitur fra Værskei

Date:
14.03.2015
Characteristic:
Ski trip
Distance:
21.5km

Kjørte til Værskei og parkerte der. Tok Kjettbergløypa til krysset ved Kroksjøen. Det har kommet opp så flotte skiløypeskilt nå. Gikk langs Mjogsjøen til enden der jeg gikk inn på løypa til Prestkjerringa. Var oppom Nordre Gaustumseterfjellet der jeg ikke har vært før. Fortsatte opp på toppen der det var helt vindstille i dag. Skrev meg inn i boka og spiste nista mi. På tilbaketuren var jeg oppom Myssmørhelje og Gammelhans. . Derfra ned til Nysetra der jeg var innom Fjellro. Tok fra lommene på et vindu og skrev meg inn i hytteboka. Det var 10 varmegrader i solveggen der i dag. Så raskeste veg tilbake til Værskei.

Map    

Skitur fra Nordseter

Date:
08.03.2015
Characteristic:
Ski trip
Distance:
12.0km

Skitur sammen med Marit og Helge. Kjørte til Nordseter og parkerte på Nevra. Gikk løypa rundt Nevelvann og fortsatte på Fjelløypa/Trolløypa til krysset for løypa opp til Lunkefjell. Gikk opp til toppen og skrev oss inn i toppboka. Ganske sur vind på toppen. Tok korteste vei ned.

Map    

Skitur fra Birkebeineren

Date:
01.03.2015
Characteristic:
Ski trip
Distance:
26.5km

Kjørte og parkerte på Birkebeineren i et ganske ufyselig vær. Gikk innover Birkebeinerløypa, om Sagmyra og Sjøseterhøgda. Tok løypa til Nordseter Derfra no Skurvbrua ned til stadion. Gikk en liten runde om toppunktet før jeg kjørte hjem.

Map