Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Topptrimmen 2012 Trona

Date:
28.05.2012

Kjørte til Vis - Knutheimen og parkerte på nordsida. Fulgte det gode råket til topps. Topptrimkassa var på trig.punktet, der er også den største varden. Fortsatte til høgeste toppen. Samme vei tilbake.

Map     1 comment

Tur til Mellsjøhøgda

Date:
27.05.2012

Kjørte til Nordseter og innover til avkjøringa til Mellsjøsetra. Der parkerte jeg og gikk etter råket til Aksjøen som gikk over toppen. Det var bok til å skrive seg inn i der. Gikk på alle potensielle toppunkter. Gikk rett ned igjen om setrene. Litt snø i terrenget enda, men godt råk. Kjørte tilbake og parkerte ved Nysetra og gikk opp på Indre Nysæterhøgda, godt råk. Kjørte videre og parkerte etter vegen og gikk opp på Ytre Nysæterhøgda før jeg kjørte ned igjen til Lillehammer. Helt strålende vær og litt over 20 grader.

Map    

Skreikampen

Date:
20.05.2012

Kjørte til parkering for råk til Skreikampen. Gikk på godt råk opp til toppen. Ned igjen samme vei

Map    

Tur til Balbergkampen

Date:
17.05.2012

Etter å ha vært på Glomstad til 17. mailunsj sammen med Per Ole, Margrethe, Sigrid, tante Astrid og onkel Inge kjørte jeg opp i Balbergskaret , parkerte der og fulgte råket til toppen. Nå var all snøen borte. Det ble sol da jeg var på toppen. Samme vei tilbake til bilen,

Map    

Skitur fra Kroksjøen

Date:
06.05.2012

Kjørte til Kroksjøen, parkerte og gikk på oppkjørt løype til Gjestebodåsen. Gikk opp til toppunktet, kjørte på skare med litt nysnø ned til hyttene og fulgte den oppkjørte løypa tilbake til Kroksjøen. Flotte skiforhold på Sjusjøen enda - 2 minusgrader da jeg startet.

Map    

Tur til Balbergkampen

Date:
05.05.2012

Kjørte til Balbergskaret og gikk råket opp til toppen. Litt snø i råket fortsatt. Ned igjen samme vei

Map    

Skitur fra Sjusjøen til Natrudstilen

Date:
01.05.2012

Kjørte til parkeringsplassen på Sjusjøen. Nyoppkjørte løper mot Rømåsen og Natrudstilen. Gikk opp til toppunktene og toppen på Skianlegget. Tilbake samme vei - helt strålende vær.

Map