Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur fra Birkebeineren

Date:
26.01.2014

Kjørte til Birkebeineren og gikk i skiskytteranlegget opp til høgeste punkt. Det var ikke kjørt løype i dag på det siste stykket, men fint å gå. Gikk av fra løypa et lite stykke. Fortsatte ned på lysløypa og utover Bottilmyra. Tok derfra opp til Birkebeinerløypa som jeg fulgte til scootersporet mot Mesnasaga. Gikk inn til Øvstedalsfossen Gikk tilbake til Birkebeinerløypa og tilbake til stadion.

Map    

Skitur fra Birkebeineren

Date:
25.01.2014

Hentet Sigrid og kjørte til Birkebeineren. Gikk innover Birkebeinerløypa og tok løypa langs Mesnaelva til Mesnasaga. Derfra gikk vi Ingalåmi til krysset til Vårsetergrenda, Kanalen og tilbake til Birkebeineren skistadion.

Map    

Skitur fra Nordseter

Date:
12.01.2014

Var på Skei i gråvær i går, så litt på Skeikampenrennet og gikk løypa om Kyrakampen uten å gå opp på toppunktet. I dag kjørte jeg med Jan Arne til Nordseter og gikk opp på Lunkefjell. Avstikkeren fra fjelløypa til Lunkefjell var ikke kjørt i dag, men det var fint å gå på nysnøen. Gikk tilbake samme vei En flott dag på fjellet, men litt surt. Det var 12 kuldegrader og litt vind

Map     1 comment

Skitur fra Birkebeineren

Date:
04.01.2014

Kjørte til Birkebeineren og gikk over skiskytteranlegget og tok lysløypa et stykke. Gikk over høgeste punktet og ned igjen på Lysløypa og tilbake til stadion. Litt vann i løypa noen steder, men ok å gå der.

Map    

Skitur fra Nordseter

Date:
02.01.2014

Kjørte til Nordseter og parkerte på Nevra. Gikk innover mot Reina. Gikk opp på Ytre Nysæterhøgda Gikk tilbake til Nordseter i motvind

Map