Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Topptrimmen 2014 Vakkerlifjell

Date:
31.08.2014
Characteristic:
Hike
Distance:
9.0km

Kjørte inn til Liomseter. Været var dårligere enn det var meldt, grått og utrygt for regn hele tida. Parkerte ved turisthytta og tok råket mot Storkvelvbu. Fortsatte innover til Vakkerlifjellet. Hadde tenkt å gå litt videre, men med regnvær rundt omkring snudde jeg og gikk tilbake. Var innom på Liomsetra og spiste en deilig omelett og på Nygaard og fikk kaffe og kaker før jeg returnerte til Lillehammer.

Map    

Ti på topp Lunkefjell

Date:
30.08.2014
Characteristic:
Hike
Distance:
7.5km

Ettermiddagstur i dag. Kjørte til avkjøringen ved Rautjern. Gikk råket om Høgfjellet til Lunkefjell. Samme råk tilbake til bilen. Etterpå kaffe og hyggelig prat hos fetter Per på Nordseter.

Map    

Hærfjellet fra Værskei

Date:
24.08.2014
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
6.0km

Etter å ha vært på besøk i Forsetgrenda, kjørte jeg til Værskei. Gikk derfra til Hærfjellet. Råket var svært vått. Skrev meg inn i boka og gikk tilbake til Værskei, der kaffe og kringle på kafeen smakte godt.

Ti på topp Lillehammer Kanalen Pilegrimsleden Krokbua

Date:
23.08.2014
Characteristic:
Walk
Distance:
4.0km

Kjørte først til HIL og gikk langs Pilegrimsleden til Sundgården der kassa til ti på topp var. Turen var på 1,5km. Registrerte turen med mobilen og skrev meg inn i boka. Senere kjørte jeg opp til Kanalen og gikk inn til gapahuken der. Jeg skrev meg inn i boka og registrerte turen med mobilen. Gikk så til Krokbua der jeg også skrev meg inn i boka og registrerte turen. Nå er jeg nr. 12 i Ti på topp.

Map    

Kanthaugen

Date:
21.08.2014

Kveldstur på stier og rulleskiløyper ved Birkebeineren

Map    

Ti på topp Lillehammer Panoramavegen

Date:
17.08.2014
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
14.0km

Kjørte til Pålstuen og gikk oppover Panoramavegen til Brattberg, og nedover derfra til Furu. Litt bortenfor der var Ti på toppkassa, skrev meg inn i boka og registrerte turen med mobilen. Fortsatte oppover langs traktorvei som gikk over i Langmyrvegen. Tok av fra denne og gikk opp på toppunktet på Vottestadhøgda som lå på et snaufelt. Kom meg ned igjen på Langmyrvegen og fortsatte til Saksumsdalsvegen. Fulgte den ned til bilen ved Pålstua.

Map    

Tur på Vestfjellet

Date:
16.08.2014
Characteristic:
Hike
Distance:
8.2km

Tur sammen med Marianne og Britt. Marianne og jeg hentet Britt i Follebu og kjørte til Nysetra. Gikk innover til Gammelhans og Myssmørhelje Der snudde vi for de hadde sett litt molte på Sjuputtmyra og ville se om de fant litt til julaften. Det gjorde de nok. Så Per Ole på jogging innover mot Prestkjerringa, han nådde oss igjen da vi gikk nedover. Kjørte tilbake til Follebu der det vanket deilig middag og kaffe og kaker

Map    

Ti på topp Lillehammer Krokbua og Kanalen

Date:
14.08.2014

Kjørte til parkeringsplassen ved Kanalen og gikk først til Krokbua og registrerte turen der og så til Gapahuken der en registrer turmålet Kanalen. Skrev meg også inn i boka der

Map    

Ti på topp - Lillehammer Lunkefjell

Date:
10.08.2014
Characteristic:
Hike
Distance:
7.5km

Tur sammen med Pål. Kjørte og parkerte ved Rautjern. Gikk først på Høgfjellet Så til Lunkefjell Der skrev vi oss inn i boka, og jeg registrerte turen med mobilen før vi gikk tilbake til bilen

Map    

Hærfjellet fra Nysetra

Date:
09.08.2014
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
7.0km

Kjørte til Nysetra for å hente mat Oddvar hadde glemt igjen på Fjellro. Slapp av Pål ved Brua - han ville gå på rulleski opp Forsetlia. Framme på Nysetra gikk jeg til Hærfjellet om Huletoppen. Skrev meg inn i boka på toppen og gikk tilbake mot Nysetra. Gikk vegen fra avkjøringen til Fangenhytta. Pål var kommet fram til hytta lenge før meg, han hadde jogget vegen fra bommen. Vi slappet litt av på hytta før vi stoppet ved bommen der Pål hentet rulleskiene, og kjørte tilbake til Lillehammer.

Map